Digitaal rittenbeheer.

Houd het gebruik van uw voertuigen in het oog.

Werk of privé? Deel de ritten gemakkelijk in en profiteer van een overzichtelijke weergave van alle ritten die uw voertuigen maken.

Uw voordelen in één oogopslag.

Digitale Erfassung aller Daten

Digitale registratie van alle gegevens.

 
Transparenz über Fahrzeugnutzung

Volledige transparantie in het gebruik van de voertuigen.

 
Optimierungspotenziale sichtbar

Optimaliseringspotentieel zichtbaar maken.

 

Inbegrepen services.

  1. Digitaal rittenbeheer

1

Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito-voertuig contact op met uw dealer.

2

Voertuigen met de optie Motorloopregeling (MW1) hebben functionele beperkingen bij de Mercedes PRO connect-services "Digitaal rittenbeheer" en "Digitaal rittenboek". Als de motorloopregeling actief is, wordt er slechts één rit herkend.

3

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend vanwege het risico dat de bestuurder wordt afgeleid en zichzelf of anderen in gevaar brengt. Houd rekening met de wettelijke voorschriften van het land waarin u zich bevindt.

4

Afhankelijk van de markt heeft de bestuurder maar liefst drie mogelijkheden om de ritten te categoriseren: als zakelijke rit, als privérit of als woon-werkverkeer.

Compatibele modellen en toepassingen.

Voertuigen en modellen

Sprinter 910, Sprinter 907, Vito 447 (vanaf 05/2019), eVito 4471, V-Klasse 447 (vanaf 03/2020)  

Voertuigmanagementtool

Mercedes PRO connect App
1

Mercedes PRO connect-services zijn leverbaar voor eVito-voertuigen met productiedatum vanaf maart 2019. Neem bij vragen over de leverbaarheid van Mercedes PRO connect-services voor uw eVito-voertuig contact op met uw dealer.

Voor gedetailleerde informatie over welke services voor uw voertuig verkrijgbaar zijn, verwijzen we u naar het overzicht van Mercedes PRO connect-services.

Onze welkomstaanbieding: maar liefst 12 maanden gratis testen!

De perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe efficiënt Mercedes PRO connect is: profiteer van uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding maar liefst 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van het product "Digitaal rittenbeheer" alsmede vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijden en de omvang van de welkomstaanbieding kan afhankelijk van de modelserie, het bouwjaar alsmede het tijdstip van de koop van het voertuig verschillen. Voor details over de huidige aanbieding of de huidige aanbiedingen verwijzen we naar de Mercedes PRO Portal in uw betreffende markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft de Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Bij het aflopen van de welkomstaanbieding lopen alle producten die onderdeel zijn van de welkomstaanbieding eveneens af en zijn niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder gebruik te kunnen maken van de volledige productportfolio, moet u er rekening mee houden dat bepaalde producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw moeten worden aangeschaft.

Lorem Ipsum