Nieuws en evenementen.

Met onze informatie over Mercedes-Benz bestelwagens bent u altijd helemaal up-to-date.

De Van ProCenters van Mercedes-Benz Vans gaan nieuwe fase in.

De Van ProCenters van Mercedes-Benz Vans zijn belangrijke peilers onder het succes van het merk in Nederland. Deze gespecialiseerde mobiliteitscentra, die ondernemers op elk gebied de beste expertise in bestelwagens bieden, gaan nu een volgende fase in, VanPro adVANce. Mercedes-Benz Vans transformeert het netwerk naar nieuwe VanPro Centers die zich nog beter richten op de markt van nu én de toekomst.

Mis ’t niet, deze lente.

Uiteraard is het bij u business as usual, maar de lente voelt toch als een nieuw begin. Wij hebben bijvoorbeeld onze website volledig vernieuwd. Hij is nu nog beter geschikt is voor uw mobiel of tablet en gebruiksvriendelijker.

Daarnaast staan onze Mercedes-Benz Van ProCenters altijd voor u klaar, ook om u te inspireren en met de mooiste aanbiedingen.

Mercedes-Benz introduceert verlengde X-Klasse.

Mercedes-Benz presenteert op Transport Compleet in Hardenberg (26-28 maart) de verlengde versie van de robuuste en veelzijdige X-Klasse. Deze nieuwe grijs-kenteken uitvoering van de premium pick-up biedt plaats aan vijf personen. Door de X-Klasse te verlengen en verhogen wordt voldaan aan de eisen voor BPM-vrijstelling voor grijskenteken voertuigen. De verlengde X-Klasse is ontwikkeld door Mercedes-Benz VanPartner Veth Automotive, in nauwe samenwerking met de R&D afdelingen van Mercedes-Benz Vans in Stuttgart. Dat betekent dat de verlengde uitvoering aan de zeer strenge controles en testen van de fabriek is onderworpen, waardoor ook voor deze uitvoering vertrouwd kan worden op de zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid die van een Mercedes-Benz verwacht mag worden. De aanpassing is mogelijk vanaf mei 2019.

Mercedes-Benz geeft voorproefje elektrische toekomst premium MPV met Concept EQV.

Maak kennis met de eerste volledig elektrische MPV in het premiumsegment: Mercedes-Benz heeft met de Concept EQV lokaal emissievrij rijden gekoppeld aan indrukwekkende prestaties, maximale functionaliteit en een esthetisch design. De nieuwe concept car zal voor het eerst aan de wereld worden getoond tijdens de Autosalon van Genève, die plaatsvindt van 7 tot en met 17 maart 2019. Mercedes-Benz Vans wil de productieversie op basis van de Concept EQV gaan presenteren tijdens de IAA-beurs in Frankfurt, die later dit jaar plaatsvindt.

Nieuwe V-Klasse: succesvol model is nog aantrekkelijker geworden.

In 2014 kenmerkte de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse zich door een geheel nieuwe aanpak in design, uitstraling, comfort en veiligheid. De facelift zorgt nu voor een verfrissend gevoel bij het reeds zo succesvolle model. De nieuwe V-Klasse is te bestellen vanaf maart 2019 en leverbaar vanaf mei 2019. Daarnaast blijft Mercedes-Benz Vans zijn eDrive@VANs elektrificatiestrategie doorontwikkelen, binnenkort wordt een volledig elektrische MPV op de markt gebracht.

Mercedes-Benz Vans en Horecava 2019.

Nieuwsgierig wat Mercedes-Benz Vans u kunt serveren? Bezoek ons op onze stand op de Horecava. Van 7 tot en met 10 januari bent u van harte welkom op stand 09.200.

MYVAN.

Op het Social TV-platform MYVAN vinden ondernemers en liefhebbers van bestelwagens boeiende, authentieke en emotionele verhalen en concrete hulp over alles wat met bestelwagens te maken heeft. Allemaal via de kanalen van de digitale wereld.

Nieuw autonoom mobiliteitsconcept: Vision URBANETIC.

Mercedes-Benz Vans presenteert Vision URBANETIC, een revolutionair mobiliteitsconcept dat verder gaat dan de bestaande ideeën over autonome voertuigen. Met Vision URBANETIC kunnen mensen en goederen in binnensteden on-demand, duurzaam en efficiënt worden vervoerd. Het innovatieve concept zorgt voor minder verkeer, ontlast de infrastructuur en verbetert daardoor de kwaliteit van leven in de stad.  

Mercedes-Benz Vans introduceert volledig elektrische eVito en eSprinter.

Efficiënt, zuinig, flexibel en altijd betrouwbaar: met de eVito bewijst Mercedes-Benz Vans dat volledig elektrische bestelwagens concurrerend kunnen zijn en voor dezelfde TCO kunnen worden ingezet als dieselvarianten. De eVito komt na zijn debuut op de IAA Commercial Vehicle Show 2018 in Hannover (20 – 27 september) op de markt.

X-Klasse met V6 en permanente vierwielaandrijving.

Of het nu in stadsverkeer, op bochtige provinciale wegen, uitdagende gravelwegen of in modderige bossen is: de X-Klasse met krachtige zescilindermotor, 7G-TRONIC PLUS automaat en permanente vierwielaandrijving 4MATIC weet te overtuigen met een buitengewone dynamiek, een indrukwekkend koppel en een stijlvol uiterlijk.  

Mercedes-Benz Vans gebruikt Shazam als activatie voor campagne nieuwe Sprinter.

Mercedes-Benz Vans kiest de muziekherkenningsapp Shazam als campagnetool voor de nieuwe Sprinter. Wie een reclame-uiting over de bestelwagen ziet (op televisie, online of out-of-home), kan die Shazammen (audio- of visuele herkenning). Vervolgens komt men terecht op een speciale Sprinter-webpagina van Mercedes-Benz Vans waar direct een proefrit geboekt kan worden.  

Mercedes-Benz Certified.

Een jong-gebruikte bestelwagen die net zo betrouwbaar is als een nieuwe, krijgt van Mercedes-Benz in heel Europa het Certified-label. Dit keurmerk staat garant voor zekerheid en kwaliteit voor een scherpe prijs. Bestelwagens van Mercedes-Benz die het stempel Certified verdienen, hebben een strenge controle ondergaan op 65 essentiële punten en hebben tot 24 maanden garantie.  

De Mercedes-Benz nieuwsbrief.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom onze Mercedes-Benz bestelwagens? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Beeldmateriaal toont originele accessoires van Mercedes-Benz. Originele accessoires van Mercedes-Benz voor het model X 350 d 4MATIC zijn momenteel niet verkrijgbaar af fabriek.