Nieuwe Mercedes-Benz Citan 2021 | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

De nieuwe Mercedes-Benz Citan.

Blijf op de hoogte
blijfop-de-hoogte-nl

Mercedes-Benz Citan 2021.

Onlangs is de nieuwe Mercedes-Benz Citan aangekondigd. Het model heeft het herkenbare merk-DNA, wat bijvoorbeeld terugkomt in het opvallende design, de veiligheid en de connectiviteit. De nieuwe Citan is een grondig doorontwikkelde versie en komt binnenkort beschikbaar als Gesloten Bestelwagen en Tourer. Medio 2022 volgt de 100% elektrische Citan: de eCitan.

De nieuwe Citan: wederom een stadsheld.

De compacte buitenafmetingen van de nieuwe Citan, maar tegelijkertijd verrassend ruime laadruimte met veel opbergmogelijkheden in het interieur, maken deze bestelwagen geschikt voor vele toepassingen. Bijvoorbeeld voor bezorgdiensten in de binnenstad. De brede schuifdeur van de bestelauto en een lage laaddrempel bieden comfortabele toegang tot de laadruimte. Hierdoor wordt het in- en uitladen voor u gemakkelijker. Naast de hoge functionaliteit en veelzijdigheid krijgt de nieuwe Citan standaard een zeer uitgebreide veiligheidsuitrusting en een hoog rijcomfort.

 

Waarom kiezen voor een Mercedes-Benz?

De beste expertise in bestelwagens.

De beste expertise in bestelwagens door het ProCenter-dealernetwerk met gespecialiseerde mobiliteitscentra voor ondernemers.

Betrouwbare bedrijfswagens.

U heeft de keuze uit geavanceerde, efficiënte en betrouwbare bedrijfswagens.

Goede service.

Bij ons kunt u rekenen op goede service voor uw Mercedes-Benz, tegenover een scherpe prijs.

Kwaliteit.

Onze modellen hebben alles wat u van een bestelwagen met Mercedes-Benz ster verwacht.