Citan Gesloten Bestelwagen | Mercedes-Benz bedrijfswagens

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen.

Past precies bij uw werkzaamheden.

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen overtuigt met zijn kwaliteiten: ondanks de compacte buitenafmetingen, beschikt hij over een royale ruimte en een hoog laadvermogen. Hij combineert dit hoge laadvermogen met een wendbaar rijgedrag. Zijn ergonomisch ontworpen bestuurdersstoel en de vele mogelijkheden om hem aan uw wensen aan te passen, maken uw werk gemakkelijker.

Veilig onderweg.

Een uitgebreide bescherming van inzittenden, inclusief 6 airbags, is standaard bij de Citan. Als u wilt, kunt u zich laten ondersteunen door vele actieve bestuurdersassistentiesystemen.

Grote, goed bruikbare laadruimte.

In de nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen ervaart u tal van praktische oplossingen die uw werk vereenvoudigen: de laadruimte heeft een groot volume en een hoog laadvermogen.

Robuuste en ergonomische werkplek.

Het interieur is bijzonder ergonomisch: van de robuuste stoelen tot de eenvoudige bedieningselementen en de praktische opbergvakken.

Wendbaar en veilig rijden, ook zwaar beladen.

Wendbaar in stadsverkeer, veilig bij het rijden buiten de bebouwde kom: met de nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen bent u comfortabel onderweg.

Compacte Bestelwagen met veel mogelijkheden.

Ontdek de nieuwe Citan in detail. Vol met features voor uw job.

  

Afmetingen en gewichten. Compact ruimtewonder.

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen kent veel varianten. Hij maakt uw werk eenvoudiger dankzij een groot laadruimtevolume en een hoog laadvermogen. Met de als optie verkrijgbare trekhaak kunt u tot 1.500 kg trekken.
Laadruimoppervlak
Laadruimvolume
Laadruimlengte
 Max. belasting
2,35 m²
2,5 - 2,9 m³
1.806 mm

782 kg

 

Typisch Mercedes-Benz: het exterieurdesign.

De familieband met de grotere bestelwagens van Mercedes-Benz is onmiskenbaar, als je het design van de Citan bekijkt!

Karakteristiek designfront

De slanke, fraai vormgegeven koplampen en de typische Mercedes-Benz grille met centraal geplaatste Mercedes-Ster zijn blikvangers in het karakteristieke design front.

Fraai design zijkant

Het design van de zijkant onderstreept de wendbaarheid van de nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen. Nieuw zijn o.a. de 40,6 cm (16 inch) designwielen in aluminium look.

Functionele achterzijde

Het design van de achterkant is zeer functioneel. Met asymmetrisch openende achterdeuren heeft u toegang tot een royale laadruimte. De fraai gevormde achterlichten zijn zeer herkenbaar voor Mercedes-Benz.

Lorem Ipsum