Als terreinwagenklassieker levert de G-Klasse al meer dan 40 jaar pionierswerk.

De G-Klasse.

Stronger than time.

Een lange tijd geleden hebben onze ingenieurs in Graz een heel nieuwe soort DNA ontwikkeld. Het DNA van een terreinwagen. Iconisch inmiddels, robuust en vrijwel onverwoestbaar. Daarbij werden onderdelen ontwikkeld die tot op de dag van vandaag ongewijzigd hun functies uitvoeren. Onderdelen die door verschillende generaties heen hun eigen karakter hebben ontwikkeld. Wie gelooft dat de G-Klasse alleen in het terrein in zijn element is, maakt een grote vergissing. Ook op de weg wordt onmiddellijk duidelijk dat de offroader geen compromissen aangaat. Dynamiek en comfort bereiken onderweg een ongekend niveau, terwijl het rijplezier zich in sferen begeeft die een bestuurder van de G-Klasse al kent uit het terrein.

Prijs af fabriek inclusief 21 % btw.

De afbeelding toont een vooraanzicht van de nieuwe Mercedes-Benz GLA.

De GLA.

In de stad. In het terrein. In de stad.

De nieuwe GLA is uitgerust met alles dat uw rit nog aangenamer maakt. De ruimte, sportiviteit en gebruikte materialen in het interieur zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Bovendien is deze nieuwe, compacte SUV niet alleen functioneler dan ooit tevoren, maar kan het model ook perfect op uw wensen en eisen worden afgestemd.

Prijs af fabriek inclusief 21 % btw.

De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-Benz GLB.

De GLB.

Open for what's next.

Niets blijft zoals het is. De wereld verandert steeds sneller, met allerlei kansen. Alles is mogelijk als je ervoor open staat. En een auto hebt die vrijwel overal bij is. Ervaar vrijheid als nooit tevoren. Ontdek de nieuwe GLB van Mercedes-Benz.

Prijs af fabriek inclusief 21 % btw.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz GLC SUV.

De nieuwe GLC.

Een sterk karakter met heel nieuwe facetten.

De nieuwe GLC is intelligenter en dynamischer dan ooit tevoren. Met een fascinerend, modern bedieningssysteem dat zich elke dag beter op u instelt. Met een nóg karakteristieker SUV-design. En met comfort- en veiligheidssystemen die zich beter dan ooit tevoren volledig op uw welzijn richten.

Prijs af fabriek inclusief 21 % btw.

De Mercedes-Benz GLE combineert dynamiek en efficiëntie met doorzettingsvermogen.

De GLE.

All kinds of strength.

De nieuwe GLE presenteert een geheel nieuw beeld van een SUV, onder andere met een als optie leverbaar hydraulisch high-end onderstel en de revolutionaire MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Intelligenter, oplettender en attenter dan ooit tevoren.

Prijs af fabriek inclusief 21 % btw.

De afbeelding toont een zijaanzicht van de nieuwe GLS SUV.

De nieuwe GLS.

All kinds of strength.

De nieuwe GLS draagt met trots een 'S' in zijn naam. Een model als geen ander waarbij de topkwaliteiten van een SUV zijn gecombineerd met de innerlijke waarden van een S-Klasse. Stap in en geniet van luxe op topniveau, allesomvattend comfort en exemplarische veiligheid op een tot dusver ongekend niveau.

Prijs af fabriek inclusief 21 % btw.