De G-Klasse.

Leading the way on any road.

De G-Klasse is al meer dan 35 jaar een ware pionier en heeft daarmee terrein veroverd dat als ondoordringbaar werd bestempeld. Ook heeft hij weten door te dringen tot diep in de binnenstad. Onverstoord. Rechtlijnig. Altijd aan kop. Het ambachtelijke handwerk in onze fabriek in Graz staat borg voor kwaliteit die ook onder extreme omstandigheden en na lange tijd zijn waarde bewijst. Ervaar een echte terreinwagen.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De GLA.

De sportiefste offroader van z'n klasse.

Nieuwe wegen inslaan, zowel buiten de gebaande paden als op bekend terrein. Als het om nieuwsgierigheid en de lust naar avontuur gaat, is de nieuwe GLA een echte offroader. Anderzijds stralen de dynamische designlijnen pure voorwaartse drang uit, bijna net als bij een coupé. Het maakt de nieuwe GLA tot een crossover in zijn puurste vorm. De stad is zijn natuurlijke habitat, van waaruit hij zich waagt aan elk avontuur dat u voor ogen hebt. Welkom in de nieuwe GLA.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De GLC.

De intelligente combinatie van functionaliteit en dynamiek.

De GLC is in alle situaties uw betrouwbare en subtiele reisgenoot – met een uitermate sportieve inslag. De ruimte is onovertroffen, terwijl nieuwe Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën voor optimale veiligheid zorgen. Of u nu met het gezin op vakantie gaat of met vrienden eropuit trekt, in de GLC ligt de vrijheid op u te wachten. Maak kennis met een van de meest geavanceerde SUV's in zijn klasse.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De GLE.

Vrijheid inademen. Vrijheid uitstralen.

Dynamiek. Doorzettingsvermogen. Efficiëntie. Wie over dergelijke vaardigheden beschikt, straalt rust uit en weet het bereikte doel te waarderen. Hij is bovendien perfect op de toekomst voorbereid. Op de weg en in het terrein – de GLE is gemaakt voor iedereen die niet alleen maar de bordjes volgt. Het royale ruimtegevoel dat het interieur oproept, wordt versterkt door het onovertroffen comfort. Met de GLE beschikt u over de ideale partner voor elke uitdaging.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De GLS.

Onbegrensd superieur.

Door de tijd heen, met alle geboekte successen en verworven ervaring, worden de doelen niet minder, maar de weg ernaartoe wel fraaier. Al helemaal in de GLS, de SUV van de S-Klasse. Rust en kalmte hebt u in deze vorm nog nooit eerder beleefd. Kracht? Meer dan voldoende aanwezig. Grenzen? Niet dat wij weten. Het comfort, de royale ruimte en de uitrustingsopties – uit alles blijkt dat de GLS gemaakt is voor lange, ontspannen ritten. Ook op onverharde ondergrond voelt u zich in de GLS volledig op uw gemak.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.