De nieuwe S-Klasse Limousine.

Het nieuwe businesscomfort.

De nieuwe S-Klasse Limousine is de norm voor efficiëntie en comfort. Met omvangrijke vernieuwingen is dit de koploper in het premiumsegment. Zo besteedt het model alle mogelijke aandacht aan het lichamelijke en de geestelijke welzijn van de inzittenden. Met comfortsystemen die u energie geven of juist ontspannen en assistentiesystemen die alles in de gaten houden om de bestuurder meer dan ooit te ontzien. Voor exemplarische veiligheid in elke situatie.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De S-Klasse Coupé.

Gran performer.

Pure luxe gecombineerd met een onvergelijkbaar rijgevoel. Met adembenemend design en vlammende prestaties verenigt de S-Klasse Coupé het beste van twee werelden. Hij straalt op de weg een en al charisma uit. Net zo aanlokkelijk als zijn atletische wilskracht aan de buitenzijde, zijn de zorgvuldig geselecteerde materialen en het eersteklas comfort aan de binnenzijde. Uw hart raakt in vervoering, uw verstand laat zich meeslepen.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De nieuwe S-Klasse Coupé.

Adembenemend design.

De nieuwe S-Klasse Coupé legt nieuwe maatstaven aan in het segment van de luxe coupés. Deze generatie van droomauto's fascineert met een krachtig ogend exterieur en stijlvol, onmiskenbaar design in het luxueuze interieur.

De S-Klasse Cabriolet.

Unleash your senses.

Hoeveel waarde heeft vrijheid? De allergrootste, bewijst de S-Klasse Cabriolet. Een Mercedes-Benz die autorijden op onvoorstelbare wijze cultiveert. Met stijl en luxe die zowel de ogen als het hart van iedere ware autoliefhebber net zo wijd als de kap van het model zullen openen. Neem de tijd. Laat alles van u afglijden en geniet met al uw zintuigen van de fascinerende rijdynamiek van onze meest comfortabele cabriolet.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De nieuwe S-Klasse Cabriolet.

Rijden met open dak – wellness voor al uw zintuigen.

Een aangename temperatuur, een stralende zon, onweerstaanbaar zacht leder en glanzende pianolak. De sensuele puurheid van het design. Een rit in de nieuwe S-Klasse Cabriolet zorgt ervoor dat al uw zintuigen worden gestreeld. Kortom, comfortabeler, luxueuzer en intelligenter kunt u niet reizen in de open lucht.

De Mercedes-Maybach S-Klasse Limousine.

De absolute wereldtop in luxueuze automobiliteit.

De nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse Limousine combineert traditionele elegantie met superieure luxe. Het imposante uiterlijk van de Mercedes-Maybach S-Klasse Limousine benadrukt deze kwaliteiten in alle opzichten. Het interieur kenmerkt zich door royale ruimte en architectuur, die zich tegelijkertijd manifesteert als multifunctionele werkplek en exclusieve salon. Met al het denkbare comfort dat u als First Class-reiziger mag verwachten. De bestuurder wordt ondersteund door ultramoderne assistentiesystemen.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.