De C-Klasse Cabriolet.

365 dagen per jaar rijplezier in de open lucht.

In de C-Klasse Cabriolet blijft de zomer meerijden. Elk seizoen. Daarvoor zorgen intelligente cabrioletfeatures en een stoffen kap die tot een snelheid van 50 km/h volledig automatisch kan worden geopend en gesloten. Stel u open voor een intense rijervaring in een atmosfeer die sportiviteit en lifestyle ademt.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De nieuwe E-Klasse Cabriolet.

Open voor intens genot.

Comfort en luxe in de open lucht. De nieuwe E-Klasse Cabriolet sluit naadloos aan op een roemrijke traditie van cabriolets met een klassieke stoffen kap. Het model koppelt puristisch, sensueel design aan de nieuwste techniek en perfect comfort voor vier personen op lange afstanden. Zo wordt u een sportieve en luxueuze rijervaring en maximaal open air-genot geboden.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De nieuwe S-Klasse Cabriolet.

Rijden met open dak – wellness voor al uw zintuigen.

Een aangename temperatuur, een stralende zon, onweerstaanbaar zacht leder en glanzende pianolak. De sensuele puurheid van het design. Een rit in de nieuwe S-Klasse Cabriolet zorgt ervoor dat al uw zintuigen worden gestreeld. Kortom, comfortabeler, luxueuzer en intelligenter kunt u niet reizen in de open lucht.

De SL.

Legendarische sportwagentraditie.

SL – er zijn nauwelijks andere initialen die voor meer euforie zorgen. Laat u ook aansteken door een designicoon dat u van sportiviteit en moderne luxe onder een stralende hemel laat genieten. We hebben de legendarische sportiviteit van de SL met de nieuwste ondersteltechnologie dynamisch naar het heden verplaatst. Voor unieke rijervaringen en de hoogste normen op het gebied van veiligheid en comfort. Of u nu ontspannen aan het rondrijden bent of in sportieve stijl bochten neemt: elke rit lijkt weer de eerste.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De SLC.

Een zinderende ervaring.

Veelzeggend design. Maximale performance. Een adembenemend motorgeluid. En een elektrisch bediend variodak dat in minder dan 20 seconden wordt geopend en gesloten. Bij de SLC is zo het onvergelijkbare rijplezier van een roadster onlosmakelijk verbonden met de praktische aspecten en het lage geluidsniveau van een coupé. Altijd klaar voor een nóg intensere rijervaring. En u geeft zelf het tempo aan.

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.

De Mercedes-AMG GT Roadster.

Intensiteit in topvorm.

De Mercedes-AMG GT Roadster is de perfecte symbiose van typerende AMG Driving Performance en eindeloos open air-genot. De proporties van een klassieke sportwagen en de nieuwe AMG Panamericana-grille laten het hart van iedere liefhebber sneller kloppen. Het hoogwaardige interieur ademt de sfeer van het racecircuit. En als de softtop zich in slechts elf seconden opent, beleeft u met al uw zintuigen de pure, ongefilterde kracht van de V8. Is er een betere reden denkbaar om met open dak te rijden?

Prijs af fabriek incl. 19 % btw.