Mercedes-Benz Online Showroom


Mercedes-Benz online kopen

Mercedes-Benz Online Showroom


Mercedes-Benz online kopen.

In de Mercedes‑Benz Online Showroom kunt u snel en eenvoudig de auto kopen die u wenst. U beslist daarbij zelf of u uw nieuwe auto contant afrekent, leaset of laat financieren. Hieronder leggen wij in detail de mogelijkheden uit voor het online bestellen van nieuwe Mercedes-Benz auto's.

Actuele voorraad.

Vind uw Mercedes-Benz online door te kiezen uit meer dan 1000 nieuwe modellen die direct beschikbaar zijn.

Online offertes

Actuele voorraad.

Vind uw Mercedes-Benz online door te kiezen uit meer dan 1000 nieuwe modellen die direct beschikbaar zijn.

Uw voordelen bij online kopen

De Mercedes-Benz Online Showroom heeft heel veel voordelen voor u. U kunt uw gewenste auto hier heel eenvoudig en comfortabel bestellen.
usp_calculator.svg

Persoonlijke offerte aanvragen

Ontvang binnen korte tijd een persoonlijke en vrijblijvende offerte
usp_price.svg

Verschillende betalingsmethoden

Leasen, financieren of tegen aantrekkelijke condities online kopen
usp_CustomerContact.svg

Exclusief advies

Laat u door onze productexperts adviseren over uw persoonlijke offerte

Veelgestelde vragen


Hulp en contact.

Veelgestelde vragen


Hulp en contact.
  • Hoe werkt de Mercedes-Benz Online Showroom?

   Hoe werkt de Mercedes-Benz Online Showroom?

   In de Mercedes-Benz Online Showroom kunt u uw voertuig selecteren en configureren. Wanneer u uw voertuig hebt geselecteerd en geconfigureerd, wordt u gelinkt aan een individuele dealer die dit specifieke voertuig in voorraad heeft. U kunt deze individuele dealer vervolgens vragen om een offerte te doen, dat wil zeggen u doet de individuele dealer een aanbod om in gesprek te gaan over de aankoop van het voertuig. Het door u geselecteerde en geconfigureerde voertuig zal dienen als een indicatie voor de persoonlijke en vrijblijvende offerte die de individuele dealer u kan doen. Ter voorkoming van onduidelijkheid, uw verzoek voor een offerte aan de individuele dealer en de persoonlijke offerte van de individuele dealer aan u verplichten u of de individuele dealer niet om daadwerkelijk een koopovereenkomst met betrekking tot het voertuig aan te gaan.

   Indien u tevreden bent over de offerte kunt u een afspraak maken met de individuele dealer om in gesprek te gaan over de aankoop van het voertuig en eventueel een koopovereenkomst te sluiten.

  • Hoe vind ik het model dat het beste bij mij past?

   Hoe vind ik het model dat het beste bij mij past?

   Onze Mercedes-Benz website biedt u twee mogelijkheden om uw perfecte match te vinden: ontdek alle recente modellen in het modellen overzicht of maak gebruik van onze Model Finder online tool om hét model te vinden dat aan uw persoonlijke voorkeur voldoet.

  • Ik ben gëinteresseerd in een specifiek model. Waar kan ik aanvullende informatie vinden?

   Ik ben gëinteresseerd in een specifiek model. Waar kan ik aanvullende informatie vinden?

   U kunt alle auto's die beschikbaar zijn voor online verkoop terugvinden in de Online Showroom. Selecteer een specifiek voertuig uit het voorraadoverzicht om alle details te kunnen bekijken. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons Customer Contact Center als u nog vragen heeft over uw geselecteerde voertuig of als u meer informatie wenst te ontvangen over het online sales proces.

  • Op welke manieren kan ik betalen?

   Op welke manieren kan ik betalen?

   Indien u en de individuele dealer een koopovereenkomst met betrekking tot het voertuig sluiten, kunt u betalen door middel van pinbetaling, creditcard online bankieren, financiering of leasing.

  • Contactmogelijkheden

   Contactmogelijkheden

   Voor vragen over de online showroom kunt u contact met ons opnemen via onderstaande kanalen. Voor vragen over uw vrijblijvende offerte kunt u rechtstreeks contact opnemen met de betreffende dealer.


   Mercedes-Benz CCC - Customer Contact Center
   info@mercedescontact.nl
   Tel.: 0800 – 63 72 333.

   Openingstijden:
   Van maandag tot en met vrijdag te bereiken van 08:00 tot 21:00 uur.
   Op zaterdag en zondag te bereiken van 09:00 tot 18:00 uur.