• Mercedes-AMG 63 4MATIC+

  Open voor verrassingen. En op alles voorbereid.

  Open voor verrassingen. En op alles voorbereid.

  Een 4,0-liter AMG-V8-biturbomotor met een vermogen van 350 kW (476 pk)<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> en indrukwekkend koppel van 650 Nm<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> zorgt voor krachtige voortstuwing bij de Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ SUV. Zowel in het stadsverkeer als in het terrein voelt hij zich helemaal thuis. Met een royale bagageruimte, die door de stoelen neer te klappen kan worden verdrievoudigd, kan vrijwel alles, van boodschappen tot zware vrijetijdsuitrusting, moeiteloos worden vervoerd.

  Een echte Mercedes-AMG beschikt uiteraard ook over een heel eigen geluid. Met de als optie leverbare inschakelbare AMG Performance-uitlaat zorgt de Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ SUV voor een onmiskenbare sound. En ook in visueel opzicht is de uitlaat met twee verchroomde dubbele uitlaatsierstukken een waar highlight.

  De afbeelding toont de Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ zijdelings van voren in het terrein.
  De afbeelding toont de Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ 4,0-liter V8-biturbomotor in een technische ruimte.

  De 4,0-liter AMG-V8-biturbomotor zorgt ervoor dat het AMG RIDE CONTROL+-onderstel zich volledig kan ontplooien, wat voor indrukwekkende wendbaarheid, dynamische dwarsacceleratie en maximale grip zorgt. Om deze kracht in toom te houden, is het model uitgerust met een high-performance composietremsysteem. Aan de bekende rijprogramma's 'Individual', 'Comfort', 'Sport' en 'Sport+' is bovendien 'Slippery' toegevoegd, dat net zoals de andere programma's met de AMG DYNAMIC SELECT-schakelaar kan worden gekozen.

  Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: brandstofverbruik gecombineerd: 12,2 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 278 g/km<p>De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO₂-waarden conform art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG.</p>

 • Mercedes-AMG 63 S 4MATIC+

  Race Utility Vehicle.

  Race Utility Vehicle.

  Geen Sports Utility Vehicle maar een Race Utility Vehicle. De Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ imponeert in elk soort terrein met krachtvolle prestaties. En met het luchtgeveerde drietraps AMG RIDE CONTROL+-onderstel bewijst deze SUV dat hij ook bijzonder praktisch is. Wanneer de royale bagageruimte ontoereikend blijkt te zijn, is er een aanhangwagenassistent leverbaar voor de SUV, die hulp biedt bij het manoeuvreren.

  De 4,0-liter AMG-V8-biturbomotor maakt van de Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ een ware topatleet met een krachtig vermogen van 375 kW (510 pk)<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> en maximumkoppel van 700 Nm<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p>. Deze pittige power wordt door het high-performance AMG-composietremsysteem perfect in toom gehouden.

  Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ SUV cockpit.
  De afbeelding toont de Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ aandrijflijn in een technische ruimte.

  Met het met nappaleder beklede AMG Performance-stuurwiel met schakelpaddles en de als optie leverbare AMG DRIVE UNIT voor de AMG DYNAMIC SELECT-rijprogramma's wordt de Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ SUV stevig onder controle gehouden, zowel on- als offroad. Het intuïtief bediende MBUX-infotainmentsysteem, standaard met TRACK PACE, zorgt bij elke rit voor perfect entertainment.

  Het S-model beschikt over 25 kW (34 pk) meer vermogen<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> en 50 Nm meer koppel<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> dan de Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+, en zorgt daarmee voor buitengewone prestaties en performance. De AMG SPEEDSHIFT MCT negentraps automatische transmissie, het AMG RIDE CONTROL+-onderstel en het elektronisch geregelde AMG-sperdifferentieel op de achteras werken daarvoor perfect samen. Met de AMG DYNAMIC SELECT-schakelaar en vijf speciale rijprogramma's kunnen rijervaringen volledig individueel worden aangepast. Het programma 'Slippery' is geheel nieuw.

  Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: brandstofverbruik gecombineerd: 12,4 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 283 g/km<p>De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO₂-waarden conform art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG.</p>