• Digitale services

  Digitale services

  De afbeelding toont Mercedes me connect.

  Digitale services

  Maximaal comfort met de digitale services van Mercedes-Benz. Dankzij de ruime keuze aan Mercedes me connect remote- en navigatieservices is een volledig digitale rijervaring altijd aan boord. Nu en in de toekomst. Met de bijbehorende apps op uw smartphone hebt u altijd alles direct bij de hand en onder controle, bijvoorbeeld om flexibel en ontspannen onderweg op te laden, voor een routeplanning met inbegrip van oplaadpauzes met navigatie met Electric Intelligence, inparkeren met een smartphone* en voor uitgebreide service- en onderhoudsfuncties.

  Bij de EQS is navigatie met Electric Intelligence nóg intelligenter geworden. Voortaan kunnen bijvoorbeeld de verwachte oplaadkosten van afzonderlijke oplaadpauzes worden berekend en kunnen klanten ook geplande routes bewerken, door bijvoorbeeld oplaadpunten langs de route toe te voegen waaraan de voorkeur wordt gegeven of door het navigatiesysteem aanbevolen oplaadpunten uit te sluiten.

  * De systemen van het parkeerpakket met remote-parkeerfuncties zijn slechts een hulpmiddel en zijn niet bedoeld als vervanging van de opmerkzaamheid van de bestuurder zelf tijdens het parkeren. Tijdens het manoeuvreren en parkeren blijft de bestuurder zelf verantwoordelijk voor de handelingen die uitgevoerd worden tijdens het parkeren. Wanneer daartoe aanleiding is, moet de bestuurder ingrijpen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat er zich geen personen, dieren of obstakels op het parkeertraject bevinden.

 • Digitale opties en over-the-air-updates

  Digitale opties en over-the-air-updates

  De afbeelding toont Mercedes me connect.

  Digitale opties en over-the-air-updates

  Elektrische mobiliteit moet eenvoudig en comfortabel zijn. En vooral met alles zijn verbonden. In de nieuwe EQS van Mercedes-EQ kunnen verschillende services voor uiteenlopende functies door middel van over-the-air updates worden geactiveerd, als gratis test, abonnement, on demand en permanent.
  Daartoe behoren onder andere het extra rijgeluid 'Roaring Pulse' en het wijzigen van de stuurhoek naar 10° voor de achterasbesturing.
  En als u niet zelf de auto bestuurt, kunt u met de twee digitale beveiligingsfuncties 'Beginnend bestuurder' en 'Parkeerservice' het gebruik van uw EQS aanpassen voor speciale doelgroepen. Dit programma kan de hoofdgebruiker in zijn persoonlijk profiel activeren, dat met een pin of biometrische herkenning is beveiligd of door eenvoudig gebruik te maken van de Mercedes me-app op de smartphone.
  En dan zijn er ook nog de over-the-air updates, waarmee de EQS altijd volledig up-to-date wordt gehouden. Als u dat wilt.