Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

De sterkste E-Klasse aller tijden.

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

De sterkste E-Klasse aller tijden.

 • Exterieur

  De afbeelding toont de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ van voren.
  De afbeelding toont de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ zijdelings van achteren.

  Exterieur. Een duidelijk statement.

  Exterieur. Een duidelijk statement.

  Het kenmerkende van het exterieur van een Mercedes-AMG is dat markant design gecombineerd wordt met Driving Performance. De Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ voldoet daaraan in alle opzichten.

  De powerdomes op de, van de Mercedes-AMG GT bekende, verzonken motorkap en de verbrede spatschermen benadrukken de kracht die in deze Performance-modellen verscholen is. De diepe luchtinlaten zonder roosters ogen niet alleen imposant maar zorgen primair voor een gerichte luchttoevoer om ons doel te kunnen bereiken: maximale Driving Performance. De Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ heeft het hoogste woord, met een heel diepe stem. Om daarbij de juiste toon te kunnen aanslaan, wordt het geluid aangepast aan de rijprogramma's van DYNAMIC SELECT. Dit betekent een bescheiden AMG-sound in het rijprogramma 'Comfort' en een uiterst emotioneel geluid in de rijprogramma's 'Sport', 'Sport+' en 'Race'.

 • Interieur

  Interieur. Headquarter.

  De afbeelding toont een detailopname van de voorstoelen van de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

  Interieur. Headquarter.

  Wanneer de grenzen van het fysiek mogelijke worden opgezocht, is totale controle van primair belang. Het interieur van de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ is dan ook zo ingedeeld dat alle componenten een uiterst dynamische rijervaring mogelijk maken.

  De widescreen cockpit, het AMG Performance-stuurwiel en de AMG-stoelen met geoptimaliseerde zijdelingse ondersteuning en AMG-logo in de voorstoelen zorgen voor een exclusieve, sportieve uitstraling. Kortom, dit model heeft alles om Driving Performance nóg intenser te kunnen beleven.

 • Techniek

  Techniek. Geconcentreerde energie.

  De afbeelding toont de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ van voren vanuit kikkerperspectief.
  De afbeelding toont de AMG-motor van de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ op een standaard.

  Techniek. Geconcentreerde energie.

  Met de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ bereikt u uw doelen sneller. De 4,0-liter AMG-V8-biturbomotor met een vermogen van xx kW (xx pk) en een koppel van xx Nm zorgt daarvoor.<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p>. Verdere highlights van de motor zijn de extreem korte reactietijden en hoge efficiëntie.

  Wie zijn doelen wil bereiken, moet zijn energie met beleid gebruiken. Hetzelfde geldt voor de innovatieve vierwielaandrijving AMG Performance 4MATIC+. De variabele koppelverdeling – variërend van vierwielaandrijving tot pure achterwielaandrijving – zorgt voor uitstekende tractie die op de situatie wordt afgestemd. Die is ook nodig om de brute kracht van de motor met de AMG SPEEDSHIFT MCT 9G negentraps sporttransmissie op het wegdek over te brengen. Het AMG-sperdifferentieel op de achteras biedt, vooral wanneer er dynamisch door bochten wordt gereden, de nodige ondersteuning. Voor performance waarmee u uw doelen sneller bereikt.