Performancekunst.

Performancekunst.

De Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé brengt performancekunst in het straatbeeld. De AMG-voorskirt met de sprekende, speciaal voor AMG ontworpen grille met dubbele lamel zorgt ervoor dat dit model sportiever oogt dan ooit tevoren. De aerodynamisch geoptimaliseerde 20 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen AMG-velgen dragen de kennis van onze ingenieurs naadloos over op het asfalt. De nieuwe aandrijving wordt met het opschrift 'Turbo 4MATIC+' duidelijk zichtbaar op het spatscherm aangegeven. De als optie leverbare, fraai ogende AMG Performance-uitlaat zorgt voor een bijzondere akoestische ervaring die als muziek in uw oren klinkt.

De nieuwe zescilinder lijnmotor met EQ Boost van de Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé zorgt voor een uitstekende ontplooiing van het vermogen en een rustige motorloop. De powerdomes op de motorkap en de sprekende AMG-voorskirt geven duidelijk aan dat dit model tot hoge prestaties in staat is. De zwart verchroomde ronde, dubbele uitlaatsierstukken, de opvallende diffusor in matzwart en de sierstrip van het AMG-nightpakket dragen de nieuwe performancekunst uit. Kortom, de Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé is een voltooid meesterwerk.

Performancekunstenaar.

De afbeelding toont het interieur van de Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé.
De afbeelding toont de 3,0-liter zescilinder turbomotor met EQ Boost-startdynamo.

Performancekunstenaar.

Onze beproefde coupé-formule vormt de perfecte oplossing voor rijplezier op alle mogelijke niveaus. De stoelen met het speciale AMG-dessin en AMG-logo zorgen voor optimale ondersteuning. Met de sfeerverlichting wordt met 64 verschillende kleuren, tien kleurwerelden en speciale effecten het interieur verlicht als een kunstwerk. Met AMG DYNAMIC SELECT kan de performance van uw auto volledig worden aangepast aan uw wensen, variërend van de rijstanden 'Slippery' en 'Comfort' tot 'Sport' en 'Sport+', alsmede 'Individual'.

De nieuwe motor voor de modellen van de Mercedes-AMG 53, een 3,0-liter zescilinder turbomotor met een vermogen van 320 kW (435 pk), staat voor de drang naar vernieuwing.[1] Voor extra performance zorgt de elektrificatie van 48 volt en de geïntegreerde startdynamo met een maximumvermogen van 16 kW. Een extra elektrische compressor zorgt voor een uitstekend reactievermogen van de motor in het gehele toerentallenspectrum. Al deze voorzieningen zorgen voor een lager verbruik en dynamische acceleratie.