• Mercedes-AMG CLA 35

  Instant Recharge.

  De afbeelding toont de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

  Instant Recharge.

  Ook de Shooting Brake van de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC onderscheidt zich duidelijk van het seriemodel. De AMG-grille met speciale flics als luchtgeleidingselementen aan de buitenste luchtinlaten in de voorskirt is net zo markant als de achterskirt. Met de aan de linker- en rechterzijde aanwezige uitlaatsierstukken met een diameter van 90 mm heeft de CLA Shooting Brake ook achter een sportieve en dynamische uitstraling.

  Instant Ease.

  De afbeelding toont het interieur van de Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake.

  Instant Ease.

  De dynamische esthetiek wordt in het interieur voortgezet. De sportstoelen in lederlook ARTICO/microvezel DINAMICA zwart met dubbele rode siernaad passen perfect bij het driespaaks multifunctionele sportstuur in nappaleder. De AMG-middenconsole is eveneens sportief vormgegeven. In het AMG-menu op het combi-instrument kunt u dankzij de supersportstand met centrale, ronde toerenteller extra informatie bekijken, zoals de ingeschakelde versnelling, het menu 'Warm-up', de G-meter, de RACE TIMER en motorgegevens.

  Instant Power.

  De afbeelding toont een technische afbeelding van de Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake.

  Instant Power.

  De nieuwe Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake wordt aangedreven door een nieuw ontwikkelde 2,0-liter viercilinderturbomotor met een vermogen van 225 kW[1] (306 pk), waarmee in 4,7 seconden van 0 naar 100 km/h kan worden geaccelereerd. Met de standaard vierwielaandrijving kan de aandrijvingskracht volledig variabel worden benut als pure voorwielaandrijving of in de verhouding 50:50 worden verdeeld over de voor- en achteras. Met de AMG Performance 4MATIC-aandrijving wordt uitstekende tractie gecombineerd met ongebreideld rijplezier. De AMG SPEEDSHIFT DCT automatische zeventraps transmissie met dubbele koppeling zorgt met een acceleratievermogen voor een extra kick.

  Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 13.7 – 13.9 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 164-167 g/km<p>De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO₂-waarden conform art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG.</p>