De C-Klasse 300 e Business Solution AMG Limited

De C-Klasse 300 e Business Solution Limited vanaf €356,- netto bijtelling per maand.*

EQ Power

Klaar voor de Electric Experience?

Ontdek de C-Klasse Estate Plug-in Hybrid.

Ontdek de C-Klasse Estate Plug-in Hybrid.

Specificaties


Wat zijn de specificaties van de C-Klasse Estate Plug-in Hybrid?

Specificaties


Wat zijn de specificaties van de C-Klasse Estate Plug-in Hybrid?

Max elektrisch bereik (EAER) 47-56 km

Batterijcapaciteit 13,5 kWh

Systeemvermogen 306-320 pk - systeemkoppel 700 nm

Verbruik 1,2 -2,0 l/100 km, CO2 32-47 g /100 km (WLTP)<p>De vermelde waarden werden gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO<sub>2</sub>-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik werden op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling. De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.</p>

AC laden 7,4 kW


Batterij garantie: 6 jaar/100.000 km

C-Klasse Business Solution AMG.

De C-Klasse uit voorraad nu met AMG line zonder meerprijs.

C-klasse estate business solution AMG

C-Klasse Business Solution AMG.

De C-Klasse uit voorraad nu met AMG line zonder meerprijs.

De C-Klasse is tijdelijk leverbaar met AMG line zonder meerprijs. Dat betekent al het rijcomfort, technologie en laadcapaciteit met de sensuele vormgeving van de AMG line. Inbegrepen in deze uitvoering zijn onder anderen de unieke sfeerverlichting, het AMG line exterieur/interieur, LED-koplampen, 12,3 inch volledig digitaal instrumentencluster, 10,25 inch media display, stoelverwarming en meer.

Het interieur onderscheidt zich door een onnavolgbare luxe. De bekleding, met subtiele blauwgrijze contrast siernaden, en de lederen look voor zowel dashboard als deurpanelen staan garant voor stijlvol comfort. De C-Klasse is momenteel enkel nog uit voorraad leverbaar.

Voordelen


Waarom kiezen voor een Mercedes-Benz Plug-in Hybrid?

Voordelen


Waarom kiezen voor een Mercedes-Benz Plug-in Hybrid?

  • Duurzaam en zuinig

   Duurzaam en zuinig.

   Door hun lage CO2-uitstoot hebben de Mercedes-Benz Plug-In Hybrids een kleine ecologische voetafdruk.

   De mogelijkheid om met een Plug-in Hybrid in 100% elektrische modus te rijden stelt u ook in staat om dagelijks aanzienlijk veel brandstof te besparen.

   Recharge
  • Geconnecteerd en slim

   Geconnecteerd en slim.

   De app maakt ook de pre-klimatisatie van de auto mogelijk zodat u meteen kunt genieten van een aangepaste temperatuur. U hoeft enkel vooraf de tijd en de gewenste temperatuur in te stellen. In geval dat het interieur tijdens het laden wordt verwarmd of gekoeld, blijven de prestaties van de batterij behouden. U kunt via de app of MBUX ook de route en de laadprocessen voorprogrammeren.

   Dankzij de geavanceerde technologie in de Mercedes Plug-in Hybrid modellen maakt het voertuig gebruik van navigatiegegevens, snelheidslimieten en topografie om de actieradius te vergroten.

   Connectée
  • Prestaties en gebruiksgemak

   Prestaties en gebruiksgemak.

   De inbreng van de elektromotor maakt dagelijks compromisloos rijplezier mogelijk. Het gecombineerde vermogen en het hoge gecombineerde koppel zorgt voor een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts luttele seconden.

   Alle Plug-in Hybrids zijn uitgerust met nieuwe rijmodi om het brandstofverbruik te verminderen en een optimale werking van de batterij te garanderen. Van de Eco-modus, die de gelijktijdige werking van beide motoren optimaliseert, over de Elektrische modus, die het mogelijk maakt om emissievrij te rijden tot 140 km/u, tot de Sport-modus die zorgt voor een verbeterd boost-effect: een Plug-in Hybrid past zich in alle omstandigheden aan al uw behoeften aan.

   Modes de conduite
  • Soepelheid en rijcomfort

   Soepelheid en rijcomfort.

   Ervaar al het comfort van een brandstofaangedreven auto en nog veel meer. Het hoge gecombineerde koppel en de soepele automatische transmissie zorgen voor een ongeëvenaard zacht rijgedrag bij lage toerentallen. Ontdek met een Plug-in Hybrid het plezier van elektrisch rijden tot 140 km/u en geniet van een nooit eerder geziene actieradius in dit segment.

   Wanneer u de verbrandingsmotor en de elektromotor tegelijkertijd wilt gebruiken, geniet u meer rijcomfort als gevolg van minder trillingen tijdens het vertrekken en accelereren.

   Classe A 250e

  Ontvang nu kosteloos een wallbox + installatie.*

  T.w.v. €2.150 incl. btw*

  A-Klasse Plug In-hybrid

  Ontvang nu kosteloos een wallbox + installatie.*

  T.w.v. €2.150 incl. btw*

  Zoekt u nog een extra reden om voor één van onze 14 Plug-In Hybrids of elektrische modellen te kiezen? Wat dacht u van een EVBox laadstation met standaard muurinstallatie ter waarde van €2.150 incl. btw (excl. Graafwerkzaamheden), die u bij de aanschaf van een Plug-In Hybrid of elektrisch model kosteloos ontvangt! Tot het einde van dit jaar profiteert u nog van deze actie. Wacht niet langer en ga samen met Mercedes-Benz voor een groenere mobiliteit.

  *Actie geldig op voertuigen aangeschaft in de periode tot en met 31 maart 2021, waarbij het voertuig voor 31 augustus 2021 geregistreerd dient te zijn. De actie omvat de levering van een EVBox laadstation 22kW, 3G/wifi met vaste laadkabel (6m), een kabelhouder en een standaard muurinstallatie met maximaal 15m bekabeling en twee muur- of vloerdoorboringen, waarbij geen graafwerkzaamheden nodig zijn. Voor het gebruik van de wallbox betaalt u een abonnementsprijs van €4,- per maand excl. Btw. Niet geldig in combinatie met andere acties, (ex-)demo- of MB-Rent voertuigen en Private Lease. smart is uitgesloten van deze actie.

  Karakteristieken


  Hoe werkt mijn Plug-in Hybrid?

  • Het is de combinatie van een verbrandingsmotor met een elektromotor, gekoppeld aan een herlaadbare batterij.

  • Dankzij de accu kan uw Plug-in Hybrid vele kilometers afleggen in 100% elektrische modus, zonder uitstoot en in optimaal comfort.

  Karakteristieken


  Hoe werkt mijn Plug-in Hybrid?

  • Het is de combinatie van een verbrandingsmotor met een elektromotor, gekoppeld aan een herlaadbare batterij.

  • Dankzij de accu kan uw Plug-in Hybrid vele kilometers afleggen in 100% elektrische modus, zonder uitstoot en in optimaal comfort.

  Verbrandingsmotor

  Afhankelijk van het model worden vier- of zescilinder benzine- of dieselmotoren gecombineerd met hybride modules en accu’s van uiteenlopende vermogens.

  Indien nodig ondersteunt de elektromotor de verbrandingsmotor, wat resulteert in een toename van de dynamiek tijdens de acceleratie. Uiteindelijk gaan prestaties, rijplezier en comfort hand in hand met een lager brandstofverbruik en een lage uitstoot.

  #

  Systeem voor de terugwinning van remenergie

  Een extra op vlak van autonomie: de verhoogde energierecuperatie in de aandrijf- en remfase biedt een enorm potentieel om het verbruik terug te dringen.

  Dit wordt bereikt door middel van een intelligente en opbrengstgeoptimaliseerde verdeling van de vertragingskoppels. Daarom neemt de elektromotor bij het intrappen van het rempedaal als eerste de vertraging over en werkt hij als een dynamo.

  #

  Hybride versnellingsbak met elektromotor

  De elektromotor en een aanvullende koppeling tussen de verbrandingsmotor en de elektromotor zijn volledig geïntegreerd in de standaard automatische versnellingsbak.

  Hoogspanningslithium-ionbatterij
  Een hoogspanningslithium-ionbatterij gemonteerd achterin het voertuig maakt het mogelijk om 100% elektrisch te rijden, bijvoorbeeld in de stad.

  De accu kan worden opgeladen via een wallbox, maar ook door middel van recuperatie en via de verbrandingsmotor tijdens het gebruik.

  #
  Opladen
  De hoogspanningslithium-ionbatterij kan zowel regeneratief als extern worden opgeladen via een oplaadpunt.

  Dankzij een intelligent oplaadsysteem aan boord kan de batterij worden opgeladen via een wallbox, een contactdoos of aan één van de openbare oplaadstations.

  #

  Oplaadmogelijkheden


  EQ oplaadmogelijkheden

  Oplaadmogelijkheden


  EQ oplaadmogelijkheden

  Uw Plug-in Hybrid is standaard uitgerust met twee kabels van 4m:

   

  Classe A 250e

  Uw Plug-in Hybrid is standaard uitgerust met twee kabels van 4m:

   

  • Een kabel voor netstroom om thuis of op het werk op te laden,
  • Een laadkabel voor een wallbox en openbare laadstations.

  Eenvoudige oplossingen voor het opladen van uw Mercedes.

  Cables

  Eenvoudige oplossingen voor het opladen van uw Mercedes.

  Mercedes biedt u een eenvoudige manier om een laadstation te installeren. Of het nu gaat om een eengezinswoning, een mede-eigendom of een bedrijf, er is zeker ook een oplossing voor u. Onze adviseurs staan klaar om u een oplossing te bieden die het best bij uw behoeften past. Zo kunt u optimaal genieten van uw Mercedes-Benz Plug-in Hybrid.

   

  Vraag uw proefrit aan voor uw C-Klasse Estate Plug-in Hybrid.

  Test Drive

  Vraag uw proefrit aan

  *De C-Klasse estate 300 e Business Solution AMG Limited is er vanaf €51.295,-. Consumentenadviesprijs is inclusief: geadviseerde kosten rijklaar maken €1.300,-. Dit omvat: kosten rijklaar maken € 1.222,-, recyclingbijdrage €30,-, recycling bijdrage li-ion-accu €95,-, leges aanvraag kenteken €42,65, leges tenaamstelling kenteken €10,75. Netto bijtelling op basis van 37,10% inkomstenbelasting. De genoemde bedragen zijn rekenvoorbeelden.