Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst.

Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst.

Download de prijslijst van de C-Klasse Estate.

De afbeelding toont de brochure en prijslijst van de Mercedes-Benz C-Klasse Estate in het Duits en Engels, alsmede de algemene Mercedes-Benz catalogus.

C-Klasse Estate Business Solutions.

C-Klasse Estate Business Solution

C-Klasse Estate Business Solutions.

Rijcomfort is inherent aan de Mercedes-Benz C-Klasse Estate dankzij het ENERGIZING-comfortprogramma. Maar comfort betekent niet verzanden in luiheid. Want qua innovaties staat hij zeker zijn mannetje. Wat terug te zien is in de talrijke rijassistentie- en veiligheidssystemen én de vele connectiviteitssystemen. Welkom in de Mercedes-Benz C-Klasse Estate.

Voor iedere Mercedes-Benz Business Solution geldt hetzelfde. U bent verzekerd van een bijzonder rijke standaarduitvoering, de modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en ze sluiten perfect aan bij de wensen van zowel de privé als zakelijk rijder.

C-Klasse Estate Private Lease vanaf € 669,- per maand.

C-Klasse Limousine Privélease

C-Klasse Estate Private Lease vanaf € 669,- per maand.

Er bestaat geen alternatief voor het beste. En het beste, dat is de Mercedes-Benz C-Klasse Estate. Ontdek het ruime en comfortabele interieur en beleef de intense rijervaring waar deze auto garant voor staat. Gun uzelf en uw gezin het beste, gun uzelf de in alle opzichten royale C-Klasse Estate.

Kiest u voor het beste? Met Private Lease van Mercedes-Benz rijdt u de C-Klasse Estate al vanaf € 669,- per maand. 

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz C-Klasse Estate met dakdrager.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd.

Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.

Een compleet overzicht van de Mercedes-Benz originele accessoires voor de C-Klasse Estate kunt u hier vinden:

C-Klasse Estate: brandstofverbruik gecombineerd: 1,3 - 11,4 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 34 - 258 g/km (WLTP)<p>De vermelde waarden zijn gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO<sub>2</sub>-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik zijn op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling.&nbsp;De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.<br> </p>