C-Klasse Estate Business Solution AMG Limited.

De C 160 Estate Business Solution AMG Limited nu met € 10.976,- voordeel. Complete uitrusting tegen een fiscale waarde van € 41.995,-.

C-klasse estate business solution AMG

C-Klasse Estate Business Solution AMG Limited.

De C 160 Estate Business Solution AMG Limited nu met € 10.976,- voordeel. Complete uitrusting tegen een fiscale waarde van € 41.995,-.

De C-Klasse Estate is tijdelijk leverbaar als Business Solution AMG Limited. Dat betekent al het rijcomfort, de technologie, laadcapaciteit én de sensuele vormgeving tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Inbegrepen in deze uitvoering zijn metallic lak, een volledig digitale cockpit en het AMG pakket waarmee u het individuele karakter van de C-Klasse (en uw oog voor design) extra benadrukt.

C-Klasse Estate Business Solutions vanaf € 323,- netto bijtelling*.

C-Klasse Estate Business Solution

C-Klasse Estate Business Solutions vanaf € 323,- netto bijtelling*.

Rijcomfort is inherent aan de Mercedes-Benz C-Klasse Estate dankzij het ENERGIZING-comfortprogramma. Maar comfort betekent niet verzanden in luiheid. Want qua innovaties staat hij zeker zijn mannetje. Wat terug te zien is in de talrijke rijassistentie- en veiligheidssystemen én de vele connectiviteitssystemen. Welkom in de Mercedes-Benz C-Klasse Estate.

Voor iedere Mercedes-Benz Business Solution geldt hetzelfde. U bent verzekerd van een bijzonder rijke standaarduitvoering, de modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en ze sluiten perfect aan bij de wensen van zowel de privé als zakelijk rijder.

*De C-Klasse Estate Business Solution is er al vanaf €47.195,-. Deze consumentenadviesprijs is inclusief: geadviseerde kosten rijklaar maken €1.020,-, recyclingbijdrage €37,50, leges aanvraag kenteken €39,- en leges tenaamstelling kenteken €5,98. Netto bijtelling op basis van 38,1% inkomstenbelasting. De genoemde bedragen zijn rekenvoorbeelden. Voor officiële dealeradressen, kosten en leveringsvoorwaarden, zie mercedes-benz.nl.

C-Klasse Estate Privélease vanaf € 659,- per maand.

C-Klasse Limousine Privélease

C-Klasse Estate Privélease vanaf € 659,- per maand.

Er bestaat geen alternatief voor het beste. En het beste, dat is de Mercedes-Benz C-Klasse Estate. Ontdek het ruime en comfortabele interieur en beleef de intense rijervaring waar deze auto garant voor staat. Gun uzelf en uw gezin het beste, gun uzelf de in alle opzichten royale C-Klasse Estate.

Kiest u voor het beste? Met Privélease van Mercedes-Benz rijdt u de C-Klasse Estate al vanaf € 659,- per maand. 

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz C-Klasse Estate met dakdrager.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd.

Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.

Een compleet overzicht van de Mercedes-Benz originele accessoires voor de C-Klasse Estate kunt u hier vinden:

Vind uw nieuwe C-Klasse Estate of vraag uw proefrit aan.

Zoek uw nieuwe C-Klasse Estate

Vraag uw proefrit aan

C-Klasse Estate: brandstofverbruik gecombineerd: 4,2 - 10,0 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 111 - 229 g/km (NEDC)<p>Opgaven voor vermogen en koppel volgens wettelijke voorschriften (verordening (EU) 715/2007) in de laatst geldende versie. Verbruikswaarden en CO₂-emissies volgens wettelijke voorschriften (Verordeningen (EU) 715/2007 en (EU) 2017/1153) in de laatst geldende versie. De aangegeven NEDC waarde is afgeleid van de WLTP waarde die volgens de nieuwe cyclus Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP) is gemeten voor een voertuig in de basisuitrusting.<br> </p>