Instant Eyecatcher.

Instant Eyecatcher.

De Mercedes-AMG A 35 4MATIC Limousine staat helemaal voor u klaar om de wereld van Driving Performance te betreden. De speciale AMG-grille en de grote luchtinlaten met flics op de voorskirt stralen extreme sportiviteit uit en geven bovendien aan dat zijn DNA duidelijk afkomstig is van AMG. Bovendien zorgt deze sportieve interpretatie van het klassieke three-box design voor dynamische elegantie van deze Mercedes-AMG.

Instant ON!

Mercedes-AMG A 35 4MATIC Limousine interieur.
Mercedes-AMG A 35 4MATIC Limousine motor.

Instant ON!

Het interieur kenmerkt zich door de aanraakgevoelige widescreen cockpit met hoge resolutie, het nieuwe MBUX-multimediasysteem en de AMG-middenconsole. Op het touchscreen kunnen functies als ESP, de handmatige transmissiestand en het als optie leverbare AMG RIDE CONTROL-onderstel worden ingesteld. De centrale, ronde toerenteller benadrukt vooral in de supersportstand het racekarakter van de Limousine. Het multifunctionele sportstuur met touch control buttons draagt bij aan het pure autosportgevoel.

Een nieuw ontwikkelde 2,0-liter viercilinderturbomotor met een vermogen van 225 kW (306 pk)<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> zorgt voor de aandrijving van de Mercedes-AMG A 35 4MATIC Limousine, die in slechts 4,7 seconden van 0 naar 100 km/h accelereert. De standaard 4MATIC-vierwielaandrijving zorgt voor pure voorwielaandrijving, maar kan de aandrijvingskracht ook volledig variabel in de verhouding 50:50 over de voor- en achteras verdelen. De AMG SPEEDSHIFT DCT zeventraps transmissie met dubbele koppeling zorgt met uitstekende acceleratie bij alle snelheden voor een instant boost.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 7,2-7,3 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 164-167 g/km<p>De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO₂-waarden conform art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG.</p>