Instant attraction!

Instant attraction!

De nieuwe Mercedes-AMG A 35 4MATIC vormt in elk opzicht de aantrekkelijke entry performance car in de wereld van AMG Driving Performance. De speciale AMG-grille, voorskirt met flics op de luchtinlaten, een frontsplitter en sierdelen in zilverchroom drukken de onmiskenbare vormentaal van Mercedes-AMG uit. Eveneens typerend AMG zijn de als optie leverbare 19 inch multispaaks gesmede velgen en AMG-dorpelverbreders. Niet alleen visueel een duidelijk statement.

Instantly connected.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC interieur.
Mercedes-AMG A 35 4MATIC-onderstel.

Instantly connected.

U wordt omringd door pure performance, waar u ook kijkt. Met het nieuwe MBUX-multimediasysteem, en vooral met de weergavestijl in supersportstand met een centraal aangebrachte, ronde toerenteller, springt het interieur van de nieuwe Mercedes-AMG A 35 4MATIC er duidelijk uit. Het emotionele design en de intuïtieve bedieningsstructuur zijn op twee displays versmolten tot een widescreen cockpit. De AMG-middenconsole met touchpad en extra schakelaars voor de bediening van functies als ESP, handmatig schakelen en de adaptieve demperafstelling zijn eveneens nieuw.

De nieuwe Mercedes-AMG A 35 4MATIC wordt aangedreven door een nieuw ontwikkelde 2,0-liter viercilinderturbomotor met een vermogen van 225 kW<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (306 pk), waarmee in 4,7 seconden van 0 naar 100 km/h kan worden geaccelereerd. Met de standaard vierwielaandrijving kan de aandrijvingskracht volledig variabel worden benut als pure voorwielaandrijving of in de verhouding 50:50 worden verdeeld over de voor- en achteras. Met de AMG Performance 4MATIC-aandrijving wordt uitstekende tractie gecombineerd met ongebreideld rijplezier. De automatische transmissie met dubbele koppeling AMG SPEEDSHIFT DCT 7G zorgt met een acceleratievermogen voor een extra kick. Instant yes!

Mercedes-AMG A 35 4MATIC: brandstofverbruik gecombineerd: 7,4 - 7,3 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 169 - 167 g/km<p>De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO₂-waarden conform art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG.</p>