De E-Klasse Limousine.

Toonbeeld van comfort en veiligheid op de weg.

De E-Klasse Limousine is het overtuigende resultaat van de nieuwe Mercedes-Benz designfilosofie. Het model belichaamt moderne stijl en gedistingeerde sportiviteit beter dan welke andere limousine uit het premiumsegment dan ook. De Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën ontlasten de bestuurder en zorgen voor comfort en veiligheid van een ongekend niveau voor een limousine. Zoals het een E-Klasse betaamt.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De E-Klasse Estate.

Nieuwe intelligentie. En ruimte om die te ontplooien.

In de E-Klasse Estate ziet de grootste ruimte in het premiumsegment er ongelooflijk elegant uit, aangevuld met optimale functionaliteit en exclusief comfort. Een oplettende Mercedes-Benz als geen ander seriemodel. De Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën maken van uw E-Klasse Estate de meest ideale partner die zakenreizigers, gezinnen en andere verkeersdeelnemers zich op de weg kunnen wensen.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De E-Klasse All-Terrain.

Baanbrekend innovatief.

Spontaan een kortere weg nemen. Op landwegen, door de sneeuw en door het zand – de E-Klasse All-Terrain bewijst zijn superioriteit niet alleen op onverharde ondergrond. De SUV-kenmerken stralen op overtuigende wijze een stedelijke lifestyle uit. Innovatieve technologieën zorgen voor de optimale symbiose van het typerende comfort van de E-Klasse en terreinvaardigheden. Ervaar zelf het meest royale ruimteaanbod in het premiumsegment, ook buiten de verharde weg.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De E-Klasse Coupé.

Moderne luxe van formaat.

Volgens de rijke traditie van exclusieve Gran Turismo's beschikt de nieuwe E-Klasse Coupé over vier volwaardige zitplaatsen voor royaal comfort en ruimte tijdens lange reizen. Er is gewoon geen andere coupé waarin u zó dynamisch en veilig onderweg bent. Dankzij de perfecte proporties en zijn sensuele puurheid is de nieuwe E-Klasse Coupé een echte designklassieker. En dankzij het unieke technologiepakket is hij een Masterpiece of intelligence. Waarop wacht u nog?

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De nieuwe E-Klasse Cabriolet.

Open voor intens genot.

Comfort en luxe in de open lucht. De nieuwe E-Klasse Cabriolet sluit aan bij de beste traditie van cabriolets met klassieke stoffen kap. Het model koppelt puristisch, sensueel design aan de nieuwste techniek en perfect comfort voor vier personen op lange afstanden. Zo wordt u een sportieve en luxueuze rijervaring en maximaal open-air genot geboden.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.