De afbeelding toont de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Limousine.

De nieuwe E-Klasse Limousine.

Blijf heer en meester over alle uitdagingen.

De nieuwe E-Klasse Limousine heeft daarvoor alles in huis wat u nodig hebt, zoals ruimte, comfort, veiligheid en geavanceerde innovaties. Het dynamischere design, de uitgekiende veiligheidsfeatures, een digitale cockpit, MBUX en beproefde comfortfeatures vormen nieuwe benchmarks in het hogere segment.

De afbeelding toont de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate.

De nieuwe E-Klasse Estate.

Made to win the day.

Ruimte, comfort, veiligheid, innovaties – het zijn kenmerkende features waarmee ook de nieuwe E-Klasse Estate blijft overtuigen. De sportieve uitstraling is echter geheel nieuw. Dynamisch design, geavanceerde veiligheidsfeatures, een digitale cockpit, MBUX en beproefde comfortfeatures zorgen wederom voor nieuwe maatstaven in het hogere segment.

De afbeelding toont de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain.

De nieuwe E-Klasse All-Terrain.

Slecht weer is van ondergeschikt belang.

Regen, blubber, sneeuw? Het is allemaal geen probleem voor de nieuwe E-Klasse Estate All-Terrain, die met een aantal features is uitgerust om vooruit te blijven komen. Speciale highlights daarvan zijn het instelbare AIR BODY CONTROL-onderstel, de intelligente vierwielaandrijving 4MATIC en een all-terrain rijstand die duidelijk voor meer bodemvrijheid zorgt.

De afbeelding toont de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé.

De nieuwe E-Klasse Coupé.

Dynamiek over de hele linie.

De nieuwe E-Klasse Coupé is een synthese van luxueus comfort en dynamische sportiviteit. Het coupédesign is een combinatie van krachtig ogende contouren en tijdloze moderniteit, wat vooral uitstekend tot uiting komt in de sportieve AMG Line. De nieuwe E-Klasse Coupé straalt vanuit elke gezichtshoek dynamiek uit.

De afbeelding toont de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet.

De nieuwe E-Klasse Cabriolet.

Open voor elke uitdaging.

Een onbetwiste leider. Ook op straat. Bij de nieuwe E-Klasse Cabriolet zijn alle voordelen van een limousine gecombineerd met de highlights van een sportieve cabriolet. Puristisch design, waarbij de nadruk op comfort ligt, en uitgekiende noviteiten zorgen ervoor dat elke rit een hoogtepunt wordt voor uw zintuigen. Elke dag opnieuw.