Bent u net zo vooruitstrevend als de EQS?

Registreer nu voor uw persoonlijk EQS dashboard.

De EQS.


Van visie naar werkelijkheid.

De EQS.


Van visie naar werkelijkheid.

EQS

De Mercedes-Benz Vision EQS concept car, onthuld in september 2019, was de voorbode van het progressieve ontwerp van de EQS, die we binnenkort als productiemodel lanceren. Als lid van de S-Klasse-familie zal ook deze 100% elektrische limousine de standaard zetten in het luxesegment. Een vooruitstrevend design, vernieuwende technologieën en adembenemende specificaties. Bent u net zo vooruitstrevend als de EQS? Registreer u voor het EQS dashboard. Zo kunt u op de hoogte gehouden worden van het laatste EQS nieuws.

De EQS.


In a nutshell.

De EQS.


In a nutshell.

Tot 770 km

Puur elektrisch rijden (WLTP)*

15 min

Om 300 km actieradius bij te laden*

10 jaar

Of 250.000 km garantie op capaciteitsverlies van de accu (ipv CO2 emissie gecombineerd)

* Gebaseerd op voorlopige testresultaten. Gecertificeerde waarden (WLTP) worden gepubliceerd zodra de EQS wordt geïntroduceerd en deze gecertificeerde waarden kunnen afwijken van de voorlopige waarden. 

De EQS.


Wereldpremière EQS.

De EQS.


Wereldpremière EQS.

EQS

Mercedes-EQ onthulde de volledig elektrische luxe limousine EQS op donderdag 15 april 2021 om 18.00 uur tijdens een digitale wereldpremière op het online platform Mercedes me media. Leden van de raad van bestuur – waaronder Ola Källenius, Britta Seeger, Markus Schäfer, Sajjad Khan en Chief Design Officer Gorden Wagener – presenteren daar kort de technische highlights waarmee de EQS progressieve luxe voor alle zintuigen tastbaar maakt en die de start van een nieuw tijdperk voor de onderneming markeert. De wereldpremière van de EQS was live te volgen via https://media.mercedes-benz.com/EQS  en is nu beschikbaar als video-on-demand.

Reserveringsvoorwaarden.


Lees hier de algemene voorwaarden voor de reservering van uw productieplek.

Reserveringsvoorwaarden.


Lees hier de algemene voorwaarden voor de reservering van uw productieplek.

Wilt u de algemene voorwaarden van uw reservering nog eens nalezen kunt u deze hier downloaden.

EQS Reservering.


De eerste stap naar uw EQS.

We houden u op de hoogte van het laatste EQS nieuws.

Registreer nu om toegang te krijgen tot uw persoonlijk dashboard. Via dit dashboard wordt u op de hoogte gehouden van het EQS nieuws.

EQS Reservering.


De eerste stap naar uw EQS.

We houden u op de hoogte van het laatste EQS nieuws.

Registreer nu om toegang te krijgen tot uw persoonlijk dashboard. Via dit dashboard wordt u op de hoogte gehouden van het EQS nieuws.

De EQS.


Veelgestelde vragen.

De EQS.


Veelgestelde vragen.

  • Wat is het verschil tussen de EQS en de Vision EQS?

   Wat is het verschil tussen de EQS en de Vision EQS?

   Het productiemodel van de EQS wordt een bloedmooie vijfdeurs coupé, geïnspireerd op het progressieve ontwerp van de Vision EQS. De Vision EQS blijft echter een Concept Car die enigszins afwijkt van de productieversie, daar het gebruikelijk is dat deze nog ontdaan zal worden van diens typische conceptuele kenmerken. Van zodra de persvrijgave op 15 april plaatsvindt, zal de EQS verlost worden van haar zwart-witte camouflage en kan u het model in al haar glorie bewonderen.

  • Wat is de prijs van de EQS?

   Wat is de prijs van de EQS?

   De definitieve prijs van de EQS zal pas op het ogenblik van de verkoopvrijgave beschikbaar zijn. Deze wordt verwacht midden/eind juli.

  • Wanneer wordt de EQS geleverd?

   Wanneer wordt de EQS geleverd?

   De levering van de EQS zal starten in het najaar van 2021. De allocatie van de beperkte productieplekken voor 2021 zal gebeuren op basis van de online reservaties volgens het principe van ‘first come, first served’. Des te sneller u de EQS reserveert, des te sneller u de levering van uw EQS zal plaatsvinden. Mogelijks wordt de leveringsdatum van uw EQS nog beïnvloed door de gewenste configuratie en de beschikbare productieplaatsen van de dealer van uw voorkeur. Het tijdstip waarop u uw reservatiecode omzet in een daadwerkelijke bestelling bij de dealer van uw voorkeur, heeft geen invloed op de leveringsdatum.

  • Wat houdt de online reservering precies in?

   Wat houdt de online reservering precies in?

   De online reservatie geeft u het recht op een EQS-productieplek en verleent u daarbij voorrang bij de configuratie van het voertuig. De online reservatie is niet gelijkwaardig met de aankoop, bestelling of levering van een wagen. Pas op het moment van verkoopvrijgave kan u uw reservatie omzetten in een daadwerkelijke bestelling bij de dealer van uw voorkeur.

  • Kan ik de EQS ook bij een dealer bestellen zonder online reservatie?

   Kan ik de EQS ook bij een dealer bestellen zonder online reservatie?

   Ja, vanzelfsprekend kan u de EQS ook bij een dealer bestellen op het moment van verkoopvrijgave. Hou er wel rekening mee dat de bestellingen op basis van een online reservatie steeds voorrang krijgen op de allocatie van de productieplaatsen voor 2021. Hierdoor zullen voertuigen die onderschreven werden met een online reservatie eerder geproduceerd en geleverd worden.

  • Wordt mijn online reservatie automatisch omgezet in een bestelling?

   Wordt mijn online reservatie automatisch omgezet in een bestelling?

   Neen uw reservatie wordt niet automatisch omgezet in een bestelbon. Van zodra de definitieve prijzen bekend zijn, ontvangt u een uitnodiging per email om uw unieke reservatiecode bij de dealer van uw keuze om te zetten in een daadwerkelijke bestelling. Indien u niet overgaat tot een bestelling bij de dealer binnen de 45 kalenderdagen na uitnodiging, zal uw reservatie als onherroepelijk ontbonden worden beschouwd en automatisch geannuleerd worden.

  • Kan ik mijn online reservering annuleren?

   Kan ik mijn online reservering annuleren?

   Zolang u het voertuig niet besteld heeft bij de dealer van uw voorkeur, kan u uw reservatie kosteloos annuleren. In dat geval zal het betaalde bedrag voor de reservatie (€ 1.500) integraal en binnen een termijn van 72 uur worden terugbetaald op dezelfde betaalkaart die gebruikt werd voor de betaling van het reservatiebedrag.

  • Hoe kan ik mijn online reservering annuleren?

   Hoe kan ik mijn online reservering annuleren?

   U annuleert uw reservatie door te klikken op de knop “Reservatie annuleren” op deze pagina of in de bevestigingsemail die u heeft ontvangen na de online betaling van uw reservatie. Vervolgens kan u uw reservatiecode invullen en bevestigen dat u wilt annuleren. U krijgt dan een email om de reservatie definitief te annuleren. Pas wanneer u de annulering bevestigt in deze email, zal de annulering voltooid worden. Gelieve er rekening mee te houden dat de annulering niet onomkeerbaar is.

  • Kan ik mijn online reservatie overdragen?

   Kan ik mijn online reservatie overdragen?

   U kan uw reservatie niet overdragen aan een ander natuurlijk persoon. U kan uw reservatie wel overdragen aan een rechtspersoon op voorwaarde dat de daadwerkelijke bestelling afgesloten wordt in naam en door de persoon die de reservatie geplaatst heeft. Uitzondering op deze regel is de overdracht naar een leasemaatschappij waarbij de een schriftelijk akkoord bezorgd dient te worden aan de dealer op moment van bestelling.

  • Wat gebeurt er met mijn reservatiebedrag na de bestelling?

   Wat gebeurt er met mijn reservatiebedrag na de bestelling?

   Wanneer u uw reservatiecode bij de dealer van uw keuze heeft omgezet in een daadwerkelijke bestelling, heeft deze geen nut meer. Bijgevolg zal de dealer uw bestelling registreren en uw reservatie annuleren. Van zodra dit gebeurd is, ontvangt u een email om uw reservatie definitief te annuleren. Pas wanneer u de annulering bevestigt in deze email, zal de annulering voltooid worden. Vervolgens zal het betaalde bedrag voor de reservatie (€ 1.500) integraal en binnen een termijn van 72 uur worden terugbetaald op dezelfde betaalkaart die gebruikt werd voor de betaling van het reservatiebedrag. Het reservatiebedrag wordt dus NIET van het bedrag van de aankoop afgetrokken.

  • Kan ik mijn reservatie overdragen op een ander model?

   Kan ik mijn reservatie overdragen op een ander model?

   Neen. Uw reservatie is enkel geldig voor de EQS. Het is niet mogelijk de reservatie over te dragen op een ander model of het reservatiebedrag te gebruiken als voorschot op de aankoop van een ander model. Indien u een ander model wenst te bestellen, dient u de reservatie te annuleren en een afzonderlijke bestelling te plaatsen voor een ander model bij de dealer van uw voorkeur.