De C-Klasse Limousine.

Gedistingeerde sportiviteit.

De C-Klasse Limousine koppelt onbegrensd rijplezier aan uniek comfort. Het fraaie design draagt de sensuele puurheid uit van de Mercedes-Benz vormgeving die ook onze grote limousines kenmerkt. De uitgekiende lichtgewicht constructie, uitmuntende aerodynamica en zuinige motoren maken het model een toonbeeld van efficiëntie. Verleg uw grenzen en beleef onovertroffen rijgenot.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De C-Klasse Estate.

Meer vrijheid en flexibiliteit.

De C-Klasse Estate geeft uw wensen alle vrijheid – met een royale ruimte die zich in alles laat zien. In meeslepend design dat nooit meer loslaat. In Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën die voor een uniek rijgevoel zorgen. En in nóg meer bagageruimtevolume dat flexibel kan worden aangepast aan wat u nodig hebt. Geniet van bijzondere luxe: meer ruimte in uw leven.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De C-Klasse Coupé.

Verbluffende dynamiek.

Vanzelfsprekend. De Mercedes-Benz C-Klasse Coupé laat niemand onberoerd. Met een onweerstaanbaar uiterlijk verovert hij moeiteloos het straatbeeld en staat hij altijd in het middelpunt. Het ultieme statement voor individualisten die dynamiek met al hun zintuigen willen beleven. Onder de kap het hart van een atleet en een aantal van de beste Mercedes-Benz Intelligent Drive-technologieën die we ooit ontwikkeld hebben – voor vrijwel onbegrensd rijplezier. Laat u meeslepen.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De C-Klasse Cabriolet.

365 dagen per jaar rijplezier in de open lucht.

In de C-Klasse Cabriolet blijft de zomer meerijden. Elk seizoen. Daarvoor zorgen intelligente cabrioletfeatures en een stoffen kap die tot een snelheid van 50 km/h volledig automatisch kan worden geopend en gesloten. Stel u open voor een intense rijervaring in een atmosfeer die sportiviteit en lifestyle ademt.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.