Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé.

Life is a race.

Bij de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé wordt de imposante performance van een sportwagen gecombineerd met de praktische aspecten van een elegant vierdeurs model. Het sprekende design met een ver doorgetrokken motorkap, imposante voorzijde en gespierd uiterlijk benadrukt de sportieve genen van deze vierdeurs coupé.

Prijs af fabriek inclusief 19 % btw.

De Mercedes-AMG GT.

Ontworpen om u in vervoering te brengen.

Een lange motorkap, een ver naar achter geplaatste cockpit en een brede, gespierde achterzijde. Dat kunnen alleen maar de proporties van een sportwagen van Mercedes-AMG zijn. U stapt in en drukt op de startknop. Hij ontwaakt met een milde, diepe zucht. Eventjes – want zodra het gaspedaal wordt ingetrapt, verzamelen alle paardenkrachten zich in deze unieke AMG-sound. Geweldig, als de V8-motor van de Mercedes-AMG GT op vol vermogen draait. Superieur, als u wegrijdt.

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.

De Mercedes-AMG GT Roadster.

Intensiteit in topvorm.

De Mercedes-AMG GT Roadster is de perfecte symbiose van typerende AMG Driving Performance en eindeloos open air-genot. Met de proporties van een klassieke sportwagen en de nieuwe AMG Panamericana-grille doet hij elk hart sneller kloppen. Het hoogwaardige interieur ademt de sfeer van het racecircuit. Wanneer de softtop zich in slechts elf seconden opent, beleeft u met al uw zintuigen de pure, ongefilterde kracht van de V8. Is er een betere reden denkbaar om met open dak te rijden?

Prijs af fabriek incl. 21 % BTW.