De afbeelding toont een schuin vooraanzicht van de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé in een stedelijke omgeving.

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé.

Life is a race.

Bij de nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé wordt de imposante performance van een sportwagen gecombineerd met de praktische aspecten van een elegant vierdeurs model. Het sprekende design met een ver doorgetrokken motorkap, imposante voorzijde en gespierd uiterlijk benadrukt de sportieve genen van deze vierdeurs coupé.

De Mercedes-AMG GT R. Tot het uiterste getest en gerijpt in de 'groene hel' van de Nürburgring.

De Mercedes-AMG GT Coupé.

Handcrafted by Racers - Remastered.

Het verder verfijnde design van de modelwijziging, de sublieme performance, hogere veiligheid en comfort zorgen ervoor dat de passie van onze ingenieurs op het wegdek kan worden overgedragen, waardoor de modellen nóg begerenswaardiger zijn geworden. Afhankelijk van het model wordt de nadruk met de Mercedes-AMG GT, GT C en GT R steeds verder verschoven van sportiviteit naar compromisloze performance. Het topmodel, de Mercedes-AMG GT R, vertegenwoordigt het volledige potentieel van de GT-familie, waarmee de uit de autosport afkomstige imposante kennis van onze ingenieurs heel intens kan worden beleefd.

De Mercedes-AMG GT Roadster is de perfecte symbiose van typerende AMG Driving Performance en eindeloos open air-genot.

De Mercedes-AMG GT Roadster.

Handcrafted by Racers - Remastered.

De modelwijziging van de Mercedes-AMG GT Roadster-familie geeft duidelijk aan dat zelfs droomauto's kunnen worden verbeterd. Het verfijnde design van het exterieur, de uitgebreid opgewaardeerde cockpit en hogere veiligheid en comfort dankzij nieuwe assistentiesystemen zorgen ervoor dat de Mercedes-AMG GT Roadster-familie nóg begerenswaardiger is. Hoe het gebruik in de dagelijkse praktijk en uitstekende performance met elkaar worden verenigd, mag de klant helemaal zelf beslissen. Met de Mercedes-AMG GT en GT C staan in elk geval twee schitterende modellen ter beschikking.