De A-Klasse toont zich als limousine met een dynamisch en elegant silhouet van een heel nieuwe kant.

De A-Klasse Limousine.

De eerste A-Klasse met three box-design.

Als klein kind hebben we auto's getekend die altijd keurig waren verdeeld in drie blokken: één voor de motor, één voor het passagierscompartiment en één voor de bagageruimte. Daarmee werd perfect het zogenaamde 'three box'-design weergegeven. Met de A-Klasse Limousine is dit werkelijkheid geworden. Het is een model geworden dat niet alleen dynamisch maar ook tijdloos elegant oogt. De A-Klasse Limousine met MBUX (Mercedes-Benz User Experience) en sportief three box-design.

Wat maakt de nieuwe A-Klasse nou zo bijzonder? Dat zou u zich gewoon eens moeten afvragen. Om te beginnen begrijpt hij u volkomen. Denkt met u mee. En voelt heel menselijk aan.

De A-Klasse.

Hé Mercedes.

Kent u dat? U komt iemand tegen en krijgt het gevoel alsof u hem of haar al heel lang kent. Met de A-Klasse is dat ook zo. Nadat u een paar dagen samen op weg bent geweest, weet de nieuwe A-Klasse precies wat uw eigenaardigheden zijn, welke buien u hebt, waar u van houdt, en wat u niet prettig vindt. Hij kent u bijna beter dan uzelf. Opeens zijn de A-Klasse en u één geworden. Zodat u altijd gewoon uzelf kunt blijven.