Uw voordelen


Mercedes-Benz Certified: onze servicebelofte.

Uw voordelen


Mercedes-Benz Certified: onze servicebelofte.

  • 24 maanden occasiongarantie

   24 maanden occasiongarantie

   Bij een Mercedes-Benz Certified occasion heeft u een garantie van 24 maanden met uitgebreide Europese dekking. Uw kosten blijven in de garantieperiode beperkt tot die van regulier onderhoud en normale slijtage. Dus geen onaangename verrassingen.

   Garantie
  • Mobilo pechhulp in heel Europa 24/7

   Mobilo pechhulp in heel Europa 24/7

   Waar u ook bent, onze service is altijd dichtbij. Want ook als het even tegenzit, is het prettig dat u met een Mercedes-Benz rijdt. Als u onderweg een probleem hebt met uw auto, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse. Meer dan 3000 service partners staan in heel Europa 24/7 voor u klaar.

   mobilo pechhulp
  • Onderhoudshistorie is bekend

   Onderhoudshistorie is bekend

   De onderhoudshistorie van elke Mercedes-Benz Certified auto is bekend. En we maken uitsluitend gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen. Want alleen het beste is goed genoeg om de veiligheid, het rijcomfort en de restwaarde van uw Mercedes-Benz optimaal te houden.

   Onderhoud
  • Een complete inspectie tot wel 100 essentiële punten

   Een complete inspectie tot wel 100 essentiële punten

   Elke Mercedes-Benz Certified occasion wordt voor verkoop gekeurd en tot wel 100 essentiële punten gecontroleerd. Zo heeft u de garantie dat een Mercedes-Benz Certified occasion hetzelfde comfort en zekerheid biedt als een nieuwe Mercedes-Benz.

   Officiële documenten
  • Inruil

   Inruil

   Als u een Mercedes-Benz Certified occasion koopt, kunt u uw huidige auto inruilen. Kom bij ons langs, onze experts bepalen graag de waarde van uw auto.

   inruil
  • Connectiviteit

   Connectiviteit

   Mercedes me maakt uw leven makkelijker. Uw auto kan nu verbonden worden met uw smartphone om zo toegang te krijgen tot een breed scala aan digitale diensten. Bijvoorbeeld een diagnose van uw auto, inzicht in eerder gereden trajecten of hulp bij pech onderweg.

   Connectiviteit
  • Omruilgarantie van 2 weken / 2.000 km

   Omruilgarantie van 2 weken / 2.000 km

   Het kan gebeuren dat u zich na de aankoop bedenkt. De omruilgarantie van Mercedes-Benz Certified lost dit voor u op. U kunt uw auto binnen 2 weken en met een maximum van 2.000 gereden kilometers omruilen voor een andere Mercedes-Benz Certified occasion. Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden.

   omruilgarantie
  • Gegarandeerde kilometerstand

   Gegarandeerde kilometerstand

   Bij Mercedes-Benz Certified heeft u absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers van uw auto. De historie van elke aangeboden auto is namelijk volledig bekend. Daarom wordt een Mercedes-Benz Certified occasion dan ook geleverd met de Nationale Autopas (NAP).

   Gegarandeerde kilometerstand
  • Financiële diensten

   Financiële diensten

   Mercedes-Benz Financial Services heeft verschillende financierings- en leasingmogelijkheden. Zo bieden we u ook op financieel gebied maatwerk.

   Financiële diensten
  • Proefrit

   Proefrit

   U kunt direct een uitgebreide proefrit maken met de auto van uw voorkeur. Ervaar zelf hoe een Mercedes rijdt.

   testdrive