Acties.

Acties.

Instappen met aantrekkelijke voorwaarden.

Instappen met aantrekkelijke voorwaarden.

Alleen in juni: extra voorraadvoordeel

Voorraadactie Mercedes-Benz

Alleen in juni: extra voorraadvoordeel

Nog voor de zomervakantie overstappen naar een nieuwe Mercedes-Benz? Dat is in de maand juni extra voordelig dankzij een aantrekkelijke actie op modellen die uit voorraad leverbaar zijn. Behalve een kosteloze upgrade van het optiepakket waarbij het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 10.000,- geldt alleen deze maand op onze B-, C-, en E-Klasse uit voorraad voor zakelijke rijders een actierente van slechts 1%. Klik meteen door naar onze actuele voorraad en vind de Mercedes-Benz van uw dromen.

Gratis opties op een C-Klasse uit voorraad


Gratis opties op een C-Klasse uit voorraad

Gratis opties op een C-Klasse uit voorraad


Kosteloze opties op een C-Klasse uit voorraad

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine en Estate

Koop nu een nieuwe Mercedes met een optiepakket en krijg een upgrade voor dezelfde prijs. Bovendien geniet u kosteloos van nog meer extra opties op de C-Klasse Limousine (sedan) en de C-Klasse Estate (stationwagen) uit voorraad. Zo kan uw totale voordeel oplopen tot maar liefst € 10.000,- en dat scheelt aanzienlijk in de aanschafprijs of - als u zakelijk rijdt - in de netto bijtelling.

A-Klasse Launch Edition


A-Klasse Launch Edition.

A-Klasse Launch Edition


A-Klasse Launch Edition.

A-Klasse Launch Edition

De revolutionaire nieuwe A-Klasse staat bij de Mercedes-Benz dealer. Zijn komst wordt nu al gevierd met een aantrekkelijk introductiemodel; zowel de A180 d als de A 200 zijn tot en met 30 juni 2018 te bestellen als rijk uitgeruste Launch Edition. De A-Klasse Launch Edition is leverbaar vanaf € 39.924,- met een klantvoordeel van € 2.178,-.

De uitrusting bestaat onder meer uit:

 • Line Style Plus met 17 inch lichtmetalen velgen en High performance LED koplampen
 • Advantage pakket (inclusief Mercedes-Benz navigatiesysteem, 10 inch mediadisplay, parkeerpakket, spiegelpakket)
 • Connectiviteitspakket, smartphone (smartphone-integratie, voertuig set-up en voertuig monitoring via Mercedes me).

Bekijk alle details van deze aantrekkelijke Launch Edition in de prijslijst.

Driver Score Insurance

Driver Score Insurance
Play
Driver Score Insurance
Opnieuw bekijken

Driver Score Insurance

Mercedes-Benz Insurance Services introduceert een nieuw product: Driver Score Insurance. Met goed rijgedrag krijgt u korting op de verzekeringspremie. Het is de verzekeringsoplossing voor auto’s die verbonden zijn met ‘Mercedes me’ van Mercedes-Benz.

De korting van maximaal 25% als beloning voor goed rijgedrag wordt gemeten aan de hand van een score gebaseerd op:

 • Starttijd van de rit en gereden kilometers

 • Percentage tijd doorgebracht op de snelweg

 • Versnellings- en vertragingsgedrag

 • Accelereren

 • GPS-locatie

Introductiecampagne

Introductiecampagne

U ontvangt naast de 10% startkorting een eenmalige KICK BACK van € 350,- na het afsluiten van Driver Score Insurance.

Mercedes Upgrade Editions


Mercedes Upgrade Editions

Mercedes Upgrade Editions


Mercedes Upgrade Editions

Mercedes-Benz Upgrade Editions

    

Mercedes-Benz viert de lente met de Upgrade Editions voor de A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse**, E-Klasse en GLC. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. In plaats van bijvoorbeeld het Ambitionpakket leveren wij zonder meerprijs het uitgebreidere Prestigepakket. Had u het rijk uitgeruste Premiumpakket in gedachten, dan maken wij daar zonder meerprijs Premium Plus van. Deze upgrade geldt zowel voor particulieren als zakelijke rijders. Bekijk hieronder alle details per actiemodel of vraag de Mercedes-Benz dealer om meer informatie of een offerte.

Actievoorwaarden
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse** (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 april 2018 t/m 30 juni 2018.

* Gezien de komst van de nieuwe A-Klasse (nu in de showroom) geldt de Upgrade Edition voor het voorgaande model A-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.

** Gezien de komst van de nieuwe C-Klasse in juli geldt de Upgrade Edition voor het voorgaande model C-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.

Downgrade rente-actie voor nieuwe modellen


Upgrade auto, downgrade rente

Downgrade rente-actie voor nieuwe modellen


Downgrade rente-actie voor nieuwe modellen

Vrouw in Mercedes-Benz A-Klasse

Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes-Benz hebben wij een actierente. Tijdelijk voor 3,49% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door aankoop van een voertuig uit voorraad of door het afsluiten van een verzekering of servicecontract zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen. De Mercedes-Benz dealer legt u graag alle details uit.

Actievoorwaarden
- Geldig op alle nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens
- Geldig voor Netto Financial Lease & Huurkoop
- Geldig op klantorders van 1 april 2018 t/m 30 juni 2018
- Oók i.c.m. Business Solutions, Upgrade Editions en Sport Editions of i.c.m. voorraadpremie & inruilpremie
- Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-
- Looptijd: 24 t/m 60 maanden
- Maximaal 1,0% rentekorting:
    o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een voertuig uit voorraad
    o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een servicecontract via
Mercedes-Benz Financial Services of bij aankoop van een verzekering via
Mercedes-Benz Insurance Services
- Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V. Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT

Mercedes-Benz komt u tegemoet

Mercedes-Benz B-Klasse

Mercedes-Benz komt u tegemoet

Tussen nu en najaar 2018 gaat Mercedes-Benz geleidelijk over op een nieuwe methode om de uitstoot en het brandstofverbruik te meten. De resultaten van deze WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Testing Procedure) methode geven het praktijkverbruik van een auto beter weer en zorgen dus voor meer transparantie. Hoewel het verbruik van een Mercedes-Benz hetzelfde blijft, kan het op papier tot een hoger verbruik, en dus tot een hogere CO2-uitstoot leiden. Hierdoor kunnen sommige modellen in een hogere klasse vallen, wat ook gevolgen heeft voor de BPM-berekening van een nieuwe Mercedes-Benz. Gelukkig komt Mercedes-Benz u daar in tegemoet.

Hoe komen we u tegemoet?

Om verrassingen te voorkomen, kan u voor een aantal modellen tot medio zomer 2018 rekenen op een compensatie. Dat doen we op twee manieren. Allereerst zal Mercedes-Benz u het eventuele verschil in BPM vergoeden. Daarnaast geven wij u de mogelijkheid om uw bestelling kosteloos te annuleren, mocht u dat willen. Vraag uw dealer bij de bestelling van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen of de tijdelijke BPM-compensatie van toepassing is.

De tegemoetkoming in BPM geldt voor alle personenwagens en motorrijvoertuigen met een orderbevestiging vóór verkoopvrijgave van de nieuwe prijs, maar die mét een uiterste registratiedatum van 31 december 2018 geproduceerd worden, met uitzondering van bestelde nieuwe Mercedes-AMG modellen, de nieuwe CLS (C257), de nieuwe A-Klasse (W177) en de G-Klasse. Daarnaast geldt de compensatie enkel voor een eventuele BPM-verhoging. Voor een verhoging in fiscale bijtelling geldt een regeling waarbij u uw bestelling kosteloos kunt annuleren.

 

Upgrade Editions A-Klasse


A-Klasse Upgrade Editions

Upgrade Editions A-Klasse


A-Klasse Upgrade Editions

Mercedes-Benz A-Klasse

De nieuwe A-Klasse staat bij de Mercedes-Benz dealer. Van het voorgaande model (zoals hier afgebeeld op de foto) zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de A-Klasse Upgrade Edition. Het mooie aan deze voorraadmodellen is dat u zo lang de voorraad strekt extra veel voordeel op de optiepakketten heeft. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.137,-. De A-Klasse Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions B-Klasse


B-Klasse Upgrade Editions

Upgrade Editions B-Klasse


B-Klasse Upgrade Editions

Mercedes-Benz B-Klasse

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de B-Klasse. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 juni 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 3.974,-. De B-Klasse Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions C-Klasse Limousine


C-Klasse Limousine Upgrade Editions

Upgrade Editions C-Klasse Limousine


C-Klasse Limousine Upgrade Editions

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine en Estate

De nieuwe C-Klasse staat vanaf juli bij de Mercedes-Benz dealer. Van het voorgaande model (zoals hier afgebeeld op de foto) zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de C-Klasse Limousine Upgrade Edition, waarbij u tot 30 juni 2018 kosteloos een overtreffend pakket krijgt. Tijdelijk met nog meer gratis extra’s. Zo kan uw totaal fiscaal voordeel oplopen tot maar liefst € 10.000,- en dat scheelt in de bijtelling.

> Bekijk voorraad

Upgrade Editions C-Klasse Estate


C-Klasse Estate Upgrade Editions

Upgrade Editions C-Klasse Estate


C-Klasse Estate Upgrade Editions

Mercedes-Benz C-Klasse Estate

De nieuwe C-Klasse Estate staat vanaf juli bij de Mercedes-Benz dealer. Van het voorgaande model (zoals hier afgebeeld op de foto) zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de C-Klasse Estate Upgrade Edition, waarbij u tot 30 juni 2018 kosteloos een overtreffend pakket krijgt. Tijdelijk met nog meer gratis extra’s. Zo kan uw totaal fiscaal voordeel oplopen tot maar liefst € 10.000,- en dat scheelt in de bijtelling.

> Bekijk voorraad

Upgrade Editions CLA


CLA Upgrade Editions

Upgrade Editions CLA


CLA Upgrade Editions

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake en Coupé

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de CLA Coupé of CLA Shooting Brake. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 juni 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-. De CLA Coupé of CLA Shooting Brake Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions E-Klasse


E-Klasse Upgrade Editions

Upgrade Editions E-Klasse


E-Klasse Upgrade Editions

Mercedes-Benz E-Klasse Limousine en Estate

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de E-Klasse Limousine of Estate. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 juni 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 8.040,-. De E-Klasse Limousine of Estate Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0 %, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions GLA


GLA Upgrade Editions

Upgrade Editions GLA


GLA Upgrade Editions

Mercedes-Benz GLA

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLA. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 juni 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-. De GLA Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions GLC Coupé


GLC Coupé Upgrade Editions

Upgrade Editions GLC Coupé


GLC Coupé Upgrade Editions

Mercedes-Benz GLC Coupé Upgrade Editions

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLC Coupé. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 juni 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 6.539,-. De GLC Coupé Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Upgrade Editions GLC


GLC Upgrade Editions

Upgrade Editions GLC


GLC Upgrade Editions

Mercedes-Benz GLC SUV

Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLC. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 juni 2018 kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 7.568,-. De GLC Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Sport Editions


Sport Editions voor de A-Klasse en C-Klasse

Sport Editions


Sport Editions voor de A-Klasse en C-Klasse

Mercedes-Benz C-Klasse Estate Sport Edition

De compacte A-Klasse* en de C-Klasse Limousine en Estate** zijn tijdelijk leverbaar als Sport Edition. Voor beide modellen is een sportief en attractief optiepakket samengesteld dat een aanzienlijk klantvoordeel oplevert van ruim € 4.000,-.

De Sport Editions zijn onder meer uitgerust met:

 • AMG styling exterieur
 • Lichtmetalen velgen (18 inch)
 • High-performance led-koplampen
 • Dakhemel zwart
 • Zitcomfortpakket
 • Achteruitrijcamera

Voor zowel de A-Klasse als de C-Klasse Limousine en Estate Sport Edition gelden daarnaast ook nog modelspecifieke extra’s zoals het Garmin MAP PILOT navigatiesysteem, parkeerpakket, achteruitrijcamera en stoelverwarming voor de C-Klasse. Op de A-Klasse onder meer een diamond grill, verlaagde comfortvering en het licht- en zichtpakket.

Actievoorwaarden:
- Genoemde prijzen zijn inclusief BTW/BPM en geadviseerde kosten rijklaar maken.
- Niet combineerbaar met andere acties.
- Zolang de voorraad strekt.

* Gezien de komst van de nieuwe A-Klasse (nu in de showroom) geldt de actie voor het voorgaande model A-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.
** Gezien de komst van de nieuwe C-Klasse in juli geldt de actie voor het voorgaande model C-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.