Use case Callback NL

Een Mercedes moet u ervaren. Vraag vandaag nog uw proefrit aan!

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een proefrit afspraak.
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een proefrit afspraak.
Vul de verplichte velden in
Vul de verplichte velden in

Leuk dat u een proefrit wilt maken!

Wij bellen u binnen 30 minuten terug.

ERROR!

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw telefoonnummer. Probeer het nog eens.

Acties.

Instappen met aantrekkelijke voorwaarden.

Privélease actie A-Klasse

A-Klasse Privélease

Privélease actie A-Klasse

Gecombineerd met privé lease is uw eigen A-Klasse dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u.

Nu tijdelijk de rijk uitgeruste A-Klasse Business Solution voor een actieprijs van €479,- p/m. Let wel, deze actie geldt zolang de voorraad strekt.
In de standaarduitrusting van de Business Solution zit minimaal inbegrepen:

 • Navigatiesysteem
 • Lichtmetalen velgen
 • Achteruitrijcamera
 • Regencensor
 • Cruisecontrol
 • Remote control
 • Lederen stuurwiel
 • Bluetooth telefoonintegratie

A 180 d Business Solution Limited  

A180d Business Solution Limited

A 180 d Business Solution Limited  

Van de succesvolle A-Klasse Business Solution is tijdelijk een Limited versie beschikbaar met een fiscale waarde van € 32.995,- (netto bijtelling € 247,- p/m)! Deze gelimiteerde oplage onderscheidt zich van de reguliere Business Solution uitvoering door het Plus pakket en de digitale radio die zijn toegevoegd aan de standaard uitrusting. Het fiscale voordeel van de Limited t.o.v. de standaard Business Solution uitvoering is € 3.928,- oplopend tot maar liefst € 5.665,- voor een exact vergelijkbare auto.

De A -Klasse Business Solution Limited is er al vanaf € 34.100,-. Deze consumentenadviesprijs is inclusief: geadviseerde kosten rijklaar maken € 1.105,-, recyclingbijdrage € 40,00, leges aanvraag kenteken € 39,00 en leges tenaamstelling kenteken € 6,10. De getoonde uitrusting en consumententprijzen gelden per modeljaar 809 vanaf productie oktober 2018. Prijswijzigingen voorbehouden. De A-Klasse Business Solution Limited is niet leverbaar in combinatie met andere lopende acties tenzij anders vermeld. De actie geldt voor een periode van 1 oktober t/m 31 december 2018.

Extra hoog voorraadvoordeel op de B-Klasse

B-Klasse

Extra hoog voorraadvoordeel op de B-Klasse

Wilt u overstappen naar een nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse? Tot 31 december kunt u profiteren van extra voordeel dankzij het extra hoge voorraadvoordeel. Zo rijdt u de winter goed tegemoet!  

Aanbod geldig op een selectie auto’s uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Neem voor meer informatie contact op met uw Mercedes-Benz Dealer.

CLA Business Solution

CLA Coupé Business Solution

CLA Business Solution

Val gerust voor het prachtige design van Mercedes en ontdek de zakelijk aantrekkelijke Business Solutions Upgrade CLA Coupé en Shooting Brake. Tot en met 31 december 2018 nog meer auto tegen een veel lagere fiscale waarde. Het principe: kies voor Business Solution en krijg zonder meerprijs het uitgebreide Business Solution Plus pakket. Of kies voor Business Solution Plus, dan upgraden wij het optiepakket kosteloos naar de Business Solution AMG uitvoering. Bij de Business Solution AMG heeft u nu ook tijdelijk de mogelijkheid om kosteloos een nightpakket te selecteren*.

*Actie naar nightpakket is alleen van toepassing op de Business Solutions AMG in combinatie met de upgrade edition voor de CLA. De actie geldt voor een periode van 1 oktober t/m 31 december 2018. De betreffende auto’s hebben een uiterste besteldatum van 31 december 2018.

 

Actievoorwaarden:

- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type CLA.

- Geldig op klantorders van 1 oktober 2018 t/m 31 december 2018.

Ontdek de GLC Sport Edition

Mercedes-Benz GLC Sport Edition

Ontdek de GLC Sport Edition

Strakke looks die gekoppeld worden aan krachtige prestaties. Daar draait het om bij de GLC Sport Edition! De GLC is nu beschikbaar met sportpakket zonder meerprijs, een voordeel oplopend tot € 10.000. Het sportpakket bestaat o.a. uit Actieve Parkeer Assistent, Command navigatie, stoelverwarming, AMG exterieur en interieur en LED-koplampen. Kunt u niet wachten om al het moois van de GLC zelf te ervaren? Dan hebben we goed nieuws: dankzij onze voorraad zit u voor u het weet achter het stuur van deze droomauto.

Aanbod geldig op een selectie voertuigen uit voorraad. Niet geldig in combinatie met andere lopende acties en corporate sales-voorwaarden.

Privélease actie GLA

GLA Privélease

Privélease actie GLA

Gecombineerd met privé lease is uw eigen GLA dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u.

Nu tijdelijk de rijk uitgeruste GLA Business Solution voor een actieprijs van €479,- p/m. Let wel, deze actie geldt zolang de voorraad strekt.
In de standaarduitrusting van de Business Solution zit minimaal inbegrepen:

 • Navigatiesysteem
 • Lichtmetalen velgen
 • Achteruitrijcamera
 • Regensensor
 • Cruisecontrol
 • Remote control
 • Lederen stuurwiel
 • Bluetooth telefoonintegratie

Extra voorraadvoordeel

Extra voorraadvoordeel Mercedes-Benz

Extra voorraadvoordeel

Wilt u overstappen naar een nieuwe Mercedes-Benz? Dat is tot 31 december extra voordelig dankzij het extra hoge voorraadvoordeel. Zo rijdt u de winter goed tegemoet!  

Aanbod geldig op een selectie auto’s uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie neem contact op met uw Mercedes-Benz Dealer.
 

Downgrade rente-actie voor nieuwe modellen

Vrouw in Mercedes-Benz A-Klasse

Downgrade rente-actie voor nieuwe modellen

Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes-Benz hebben wij een actierente. Tijdelijk voor 3,49% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door aankoop van een voertuig uit voorraad of door het afsluiten van een verzekering of servicecontract zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen. De Mercedes-Benz dealer legt u graag alle details uit.

Actievoorwaarden
- Geldig op alle nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens
- Geldig voor Netto Financial Lease & Huurkoop
- Geldig op klantorders van 1 oktober 2018 t/m 31 december 2018
- Oók i.c.m. Business Solutions en Upgrade Editions of i.c.m. voorraadpremie & inruilpremie
- Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-
- Looptijd: 24 t/m 60 maanden
- Maximaal 1,0% rentekorting:
    o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een voertuig uit voorraad
    o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een servicecontract via
Mercedes-Benz Financial Services of bij aankoop van een verzekering via
Mercedes-Benz Insurance Services
- Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V. Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT

A-Klasse Launch Edition

A-Klasse Launch Edition

A-Klasse Launch Edition

We vieren de nieuwe A-Klasse en A-Klasse Limousine met aantrekkelijke introductiemodellen! De A-Klasse en A-Klasse Limousine A 180 d en A 220 zijn tot en met 31 december 2018 te bestellen als rijk uitgeruste Launch Editions. De A-Klasse Launch Edition is leverbaar vanaf € 39.924,- met een klantvoordeel van € 2.178,- en de A-Klasse Launch Edition Limousine is leverbaar vanaf € 40.864,- met een klantvoordeel van € 2.178,-.

De uitrusting bestaat onder meer uit:
· Line Style Plus met 17 inch lichtmetalen velgen en High performance LED koplampen
· Advantage pakket (inclusief Mercedes-Benz navigatiesysteem, 10 inch mediadisplay, parkeerpakket, spiegelpakket)
· Connectiviteitspakket, smartphone (smartphone-integratie, voertuig set-up en voertuig monitoring via Mercedes me).

Bekijk alle details van deze aantrekkelijke Launch Edition in de prijslijst.

Mercedes-Benz Upgrade Business Solution


Mercedes-Benz Upgrade Business Solution

Mercedes-Benz Upgrade Business Solution


Mercedes-Benz Upgrade Business Solution

Mercedes-Benz Business Upgrade Solution

    

Val gerust voor het prachtige design van Mercedes en ontdek de zakelijk aantrekkelijke Business Solutions Upgrade op de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse, E-Klasse en GLC. Tot en met 31 december 2018 nog meer auto tegen een veel lagere fiscale waarde. Het principe: kies voor Business Solution en krijg zonder meerprijs het uitgebreide Business Solution Plus pakket. Of kies voor Business Solution Plus, dan upgraden wij het optiepakket kosteloos naar de Business Solution AMG uitvoering. Bij de Business Solution AMG heeft u nu ook tijdelijk de mogelijkheid om kosteloos een nightpakket te selecteren*. Bekijk alle details van de pakketten en het voordeel per pakket in de leaflet (PDF):

Actievoorwaarden
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 september 2018 t/m 31 december 2018.

 

 

*Actie naar nightpakket is alleen van toepassing op de Business Solutions AMG in combinatie met de upgrade edition voor de A-Klasse, CLA (Coupe/Shooting Brake), GLA, C-Klasse (Limousine/Estate), E-Klasse (Limousine/Estate) en GLC (SUV). De actie geldt voor een periode van 1 september t/m 31 december 2018. De betreffende auto’s hebben een uiterste besteldatum van 31 december 2018.

Financieel maatwerk voor uw Mercedes-Benz

Financieel maatwerk voor uw Mercedes-Benz

Financieel maatwerk

Met een Mercedes-Benz kiest u voor een uitzonderlijke auto. En voor heel veel flexibiliteit, vooral in combinatie met onze financiële oplossingen. Zo neemt u snel en slim plaats achter het stuur van uw Mercedes-Benz.

U heeft aldus de zekerheid om te kunnen genieten van een exclusieve service, eigen aan Mercedes-Benz.