Wat te doen bij schade?

Mercedes-Benz teken

Wat te doen bij schade?

Neem altijd contact op met Customer Assistance Center van Mercedes-Benz. Als uw auto beschikt over Mercedes-Benz Contact of Mercedes me connect, kan dit met één druk op de knop. In alle andere gevallen kunt u bellen met het gratis telefoonnummer 00800 1 777 7777. Houd uw groene kaart bij de hand en zij organiseren voor u de hulp.

Wanneer u schade heeft aan uw Mercedes-Benz, is de keuze van het schadeherstelbedrijf helemaal aan u, ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zij zaken mee doen. Bij uw Mercedes-Benz dealer heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Hij is dé Mercedes-Benz expert bij uitstek. Dankzij het gebruik van uitsluitend originele onderdelen behoudt uw Mercedes-Benz zijn waarde.

Grote plaatwerkschade
Bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring. En het gebruik van de juiste diagnoseapparatuur, zodat uw auto er na de reparatie niet alleen weer als vanouds uitziet, maar ook voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen die Mercedes-Benz stelt. U heeft tenslotte niet voor niets voor een Mercedes-Benz gekozen.

 

Kleine plaatwerkschade
Bij krassen en kleine deukjes hoeft er niet altijd uitgedeukt en compleet overgespoten te worden. Uw dealer heeft de techniek en ervaring in huis om kleine schade snel te verhelpen, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden en u zult zien dat er meer mogelijk is dan u denkt.

 

Ruitschade
Een ster in uw voorruit wordt met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar gerepareerd. Voor reparatie aan uw voorruit bent u volledig verzekerd (vanaf WA casco verzekering). Het is belangrijk dat de ruit van goede kwaliteit is en vakkundig wordt geplaatst. De voorruit maakt namelijk deel uit van de veiligheidsconstructie van de auto. Daarnaast is bijvoorbeeld het correct functioneren van de regensensor mede afhankelijk van de kwaliteit van de montage van de voorruit.