Originele onderdelen.

Originele onderdelen.

Kwaliteit in uw voertuig.

Kwaliteit in uw voertuig.

 

Zodat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft.

 • Uitmuntende kwaliteit, bewezen veiligheid en betrouwbaarheid.

 • Speciaal ontwikkeld voor uw model.

 • Perfecte keuze met betrekking tot rijeigenschappen, comfort en waarbehoud voor uw auto.

 • Een lange levensduur en uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Almost


Bijna brengt je nergens.

Mercedes-Benz originele onderdelen

Almost


Bijna brengt je nergens.

Mercedes-Benz originele onderdelen

Meisje schrijft almost verkeerd op het bord.
Play
De gezochte video is momenteel helaas niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.
Opnieuw bekijken

Originele onderdelen


Originele onderdelen.

Originele onderdelen


Originele onderdelen.

Mercedes-Benz originele ruiten

Ruiten

Mercedes-Benz origineel oliefilter

Oliefilters

Mercedes-Benz origineel luchtfilter

Luchtfilters

Mercedes-Benz originele accu

Accu's

Mercedes-Benz originele remschijf

Remschijven

Mercedes-Benz originele koplamp

Koplampen

Mercedes-Benz origineel remblok

Remblokken

Mercedes-Benz originele ruitenwisser

Ruitenwissers

Mercedes-Benz origineel carrosserie-onderdeel

Carrosserie-onderdelen

Mercedes-Benz origineel interieurfilter

Interieurfilter

Exterieuronderdelen


Originele exterieuronderdelen

Exterieuronderdelen


Originele exterieuronderdelen

Zodat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft.

Zodat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft.

Mercedes-Benz originele exterieuronderdelen

Zodat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft.

Zodat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft.

Hoe zeldzaam een ongeval ook is, des te belangrijker is een deskundige reparatie. En het gebruik van originele onderdelen van Mercedes-Benz voor schade na een ongeval, zodat uw auto weer origineel en vooral veilig is als voorheen.

Originele motorolie


Originele motorolie

Originele motorolie


Originele motorolie

Mercedes-Benz originele motorolie
Play
Mercedes-Benz originele motorolie
Opnieuw bekijken

Wie weet het best welke olie perfect is voor onze auto’s? Onze wetenschappers en ingenieurs, die met hun vernieuwingskracht, knowhow en jarenlange ervaring ook onze motoren hebben gebouwd. Zij hebben het speciale smeermiddel voor uw voertuig ontwikkeld: de Mercedes-Benz originele motorolie.

 

Originele onderhoudsproducten


Mercedes-Benz Originele Onderhoudsproducten.

Originele onderhoudsproducten


Mercedes-Benz Originele Onderhoudsproducten.

Mercedes-Benz logo

Het leven zit vol verrassingen. Een paaltje, steenslag, grote stukken bagage, guur weer of een ander voertuig kunnen vervelende sporen op uw Mercedes-Benz achterlaten: van een klein schrammetje tot grote schade bij een ongeval. Daarom is er een uitgebreid concept voor het verwijderen van de meest uiteenlopende materiaalschade.

Mercedes-Benz RepairTM 

De veiligheid en de visuele kwaliteit van uw Mercedes-Benz, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, worden hiermee tot in het detail weer hersteld. Wij bieden u een compleet aanbod: Mercedes-Benz reparaties bij ongeval, Mercedes-Benz SmallRepair voor esthetische reparaties en de diensten en producten van Mercedes-Benz onderhoud. 

 • Onderhoud exterieur

  Mercedes-Benz verzorgingsmiddelen exterieur

  Uw Mercedes-Benz heeft een extra goede reden om te stralen. Met het Mercedes-Benz onderhoud van meesterlijke kwaliteit blijft zijn mooie uiterlijk met glans behouden, zodat hij ook in de toekomst alle blikken naar zich toe trekt. Tegelijkertijd wordt hij tegen onaangename invloeden van zijn omgeving beschermd, zoals extreme weersomstandigheden. 

  Deze en vele andere problemen kunnen door regelmatige reiniging en onderhoud met originele onderhoudssproducten van Mercedes-Benz worden opgelost. Vaak ook nog voor ze ontstaan. Onze raad:

  • De auto regelmatig en vaak in de was zetten en oppoetsen
  • Meer aantastende afzettingen tijdig door de Mercedes-Benz werkplaats laten verwijderen
  • De lak voortdurend beschermen, bijvoorbeeld door in de was te zetten na reiniging of door de nano-afdichting van Mercedes-Benz
 • Lakonderhoud

  Mercedes-Benz lakonderhoud

  Al op het eerste gezicht bepaalt hij het uiterlijk van uw auto: de lak. Mercedes-Benz onderhoud helpt u hem onberispelijk en schadevrij te houden. Want het beschermende omhulsel van de wagen wordt door klimaatomstandigheden en andere invloeden bedreigd. 

  Met Mercedes-Benz onderhoudsproducten laat u de lak en de verchroomde delen steeds weer schitteren. En vooral: De visuele waarde en dus ook de doorverkoopwaarde van uw Mercedes-Benz blijven lange tijd behouden. Want u kunt vertrouwen op de preventieve conservering en optimale corrosiebescherming – in voortreffelijke Mercedes-Benz kwaliteit.

 • Interieurverzorging

  Mercedes-Benz interieurverzorging

  Stoffen, kunststoffen of leder: het interieur van uw Mercedes-Benz is van de cockpit tot de achterbank van hoogwaardige materialen vervaardigd. Om u in deze omgeving steeds goed te voelen, bieden wij u een reeks originele Mercedes-Benz onderhoudsproducten aan. Maar behalve voor een verzorgd uiterlijk en uw comfort wordt er ook gezorgd voor uw veiligheid. Want de ruiten en het glas moeten ook bij hitte en kou een vrij uitzicht over de weg en de omgeving bieden.

  Met de speciale producten van Mercedes-Benz onderhoud hebt u in alle omstandigheden een onbelemmerd uitzicht. U kunt erop vertrouwen dat alle producten speciaal op uw Mercedes-Benz afgestemd zijn – ongeacht of ze voor de binnen- of buitenkant, voor de zomer of de winter bestemd zijn. Door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen krijgen de producten een bijzonder efficiënte en duurzame werking, terwijl ze toch het materiaal sparen en milieuvriendelijk zijn.

 • Onderhoud voor de winter

  Mercedes-Benz winteronderhoud

  Vorst, ijs en sneeuw behoren tot de grootste vijanden van uw Mercedes-Benz. Met het Mercedes-Benz onderhoud voor de winter kunnen ze uiterst eenvoudig worden weggeveegd. Bijvoorbeeld op de voorruit, om het uitzicht op de weg vrij te maken. Zelfs onderweg is de buitenkant van een wagen aan nog een ander gevaar blootgesteld: strooizout. De kleine kristallen werken als slijpsteentjes en bevorderen, in water opgelost, de vorming van corrosie: vooral aan de lak, aan de voorkant van de wagen en in de wielkasten.

  Wij raden u daarom aan uw auto regelmatig te wassen en te verzorgen. Wij bieden u een reeks originele onderhoudsproducten aan – voor elk probleem, voor elk onderdeel, voor elk seizoen. Mercedes-Benz onderhoud van meesterlijke kwaliteit.