Mercedes-Benz originele onderdelen.

Mercedes-Benz originele onderdelen.

Topkwaliteit voor topprestaties.

De afbeelding toont een remschijf.

Topkwaliteit voor topprestaties.

Gemaakt voor uw auto; originele onderdelen met bewezen kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Een lange levensduur van de originele onderdelen betekent een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Dat geldt in alle opzichten voor een Mercedes-Benz. Mercedes-Benz originele onderdelen zijn dankzij precies gedefinieerde specificaties en uitgebreide controleprocedures technisch altijd helemaal up-to-date. Als u dat wenst, zorgen we ook meteen voor de professionele montage van de onderdelen.

Nagemaakte vervangingsonderdelen vormen een veiligheidsrisico.

De afbeelding toont een detailopname van een aluminium velg rechtsvoor.
De gezochte video is momenteel helaas niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.
Opnieuw bekijken

Nagemaakte vervangingsonderdelen vormen een veiligheidsrisico.

Ook als er Mercedes-Benz op het onderdeel staat, hoeft dit niet te betekenen dat het van Mercedes-Benz afkomstig is. Namakers van producten specialiseren zich steeds meer in vervangingsonderdelen. Daarbij worden ook steeds vaker onderdelen nagemaakt die voor de veiligheid van belang zijn, zoals remblokken, voorruiten, onderdelen van het onderstel en filters. Deze namaakonderdelen zien er vaak verbluffend echt uit, zo echt zelfs dat ook experts op het eerste gezicht moeite hebben om deze als namaak te herkennen.

Dergelijke imitaties veroorzaken niet alleen economische schade maar vormen ook een veiligheidsrisico. We moeten dan ook regelmatig namaakonderdelen testen die als Mercedes-Benz originele onderdelen op de markt worden gebracht. De gevolgen kunnen angstaanjagend zijn. Een nagemaakt remblok, bijvoorbeeld, kan de remweg met zo'n 15 meter verlengen en, in het ergste geval, tot een zwaar ongeval leiden.

Bij uw Mercedes-Benz dealer bent u ervan verzekerd dat er altijd Mercedes-Benz originele onderdelen worden gebruikt en dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform de Mercedes-Benz voorschriften.