Een origineel maakt het verschil

  • Originele carrosserieonderdelen van Mercedes-Benz zijn perfect afgestemd op veiligheidssystemen zoals gordelspanners en airbags en garanderen zo maximale veiligheid voor de inzittenden. Ook zijn de carrosserieonderdelen optimaal tegen corrosie beschermd en beperken ze bovendien rijgeluiden en uw brandstofverbruik.
  • De originele xenonkoplampen van Mercedes-Benz verlichten de weg feller en veroorzaken daarbij dankzij hun hoog energierendement minder CO2-uitstoot dan halogeenkoplampen.
  • De hulpsystemen werken gegarandeerd feilloos met een originele voorruit van Mercedes-Benz.
  • Originele spiegels van Mercedes-Benz worden uitgebreid getest en passen perfect in het totaalbeeld van de auto. Ze zijn gestroomlijnd en optimaal op de hulpsystemen afgestemd.

U verdient het origineel. Vraag originele onderdelen van Mercedes-Benz.

Als uw verzekering vrije keuze van dealer dekt, breng uw auto dan naar uw Mercedes-Benz dealer. Daar krijgt u gegarandeerd Mercedes-Benz originele onderdelen, die door een servicemonteur van Mercedes-Benz deskundig worden ingebouwd. Ook bij de meeste autoverzekeringen met verplichte werkplaats, mag u eisen dat originele onderdelen worden gebruikt. Die u kunt herkennen aan de zichtbare merktekens.