Ask Mercedes.

Uw intelligente virtuele assistent.*

*

Zorg ervoor dat de Ask Mercedes-app niet tijdens de rit wordt gebruikt. Ask Mercedes is op dit moment leverbaar voor de nieuwe E- en S-Klasse. In 2018 volgen verdere modelseries.

App Ask Mercedes


Ask Mercedes geeft antwoord op al uw vragen.

App Ask Mercedes


Ask Mercedes geeft antwoord op al uw vragen.

De afbeelding toont een man in de cockpit van een Mercedes-Benz die zijn smartphone met de geactiveerde app Ask Mercedes op het stuurwiel richt. Met behulp van de augmented reality markers legt de app de werking van de functietoetsen op het stuurwiel uit.

Ask Mercedes is de intelligente virtuele assistent waarmee u uw Mercedes-Benz op een heel nieuwe manier kunt beleven. Dankzij augmented reality leert u de werking van een groot aantal bedieningselementen spelenderwijs kennen. Hebt u een concrete vraag? Dan hoeft u alleen maar de betreffende tekst in te voeren of tijdens het chatten in te spreken om antwoord te krijgen. Gecompliceerde thema's worden met behulp van afbeeldingen of how to-video's eenvoudig uitgelegd.

Met de Ask Mercedes app kunt u gebruikmaken van de augmented reality-functie. Deze is gratis te downloaden.

Virtuele assistent


Uw intelligente virtuele assistent.

Kan ik met mijn Mercedes-Benz het internet op? En hoe kan ik nog sportiever rijden? Ask Mercedes helpt u verder.

Virtuele assistent


Uw intelligente virtuele assistent.

Kan ik met mijn Mercedes-Benz het internet op? En hoe kan ik nog sportiever rijden? Ask Mercedes helpt u verder.

De afbeelding toont een zijdelingse blik door het geopende bestuurdersportier van een Mercedes-Benz E-Klasse. Er zit een vrouw in de cockpit. Haar ene hand ligt op haar been, terwijl ze in haar andere hand een smartphone vasthoudt met de app Ask Mercedes geactiveerd.

Lang zoeken of bladeren in het instructieboekje behoort tot het verleden. Ask Mercedes legt de werking van alle belangrijke functies van uw Mercedes-Benz op eenvoudig wijze uit. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe de inparkeerhulp werkt? Of hoe u uw smartphone met uw auto koppelt? Ask Mercedes toont u hoe dat gaat.

Bent u aan het nadenken over de aanschaf van een elektrisch model? Ben u geïnteresseerd in de EQ-modellen die binnenkort op de markt komen? Ask Mercedes geeft antwoord op al uw vragen over elektromobiliteit bij Mercedes-Benz.

Chatten


Chat met Ask Mercedes.

Leer uw auto beter kennen.

Chatten


Chat met Ask Mercedes.

Leer uw auto beter kennen.

Een man heeft een smartphone in zijn hand en chat met Ask Mercedes. De achtergrond is onscherp.

Tijdens het chatten krijgt u op een groot aantal vragen over uw auto direct antwoord. U kunt vragen inspreken of als tekst invoeren. Antwoorden worden multimediaal gegeven, bijvoorbeeld als tekst, door middel van een afbeelding, een how to-video of als link naar een online instructieboekje.

Augmented reality


Ervaar uw Mercedes-Benz met augmented reality.

Augmented reality


Ervaar uw Mercedes-Benz met augmented reality.

De afbeelding toont een vrouw in de cockpit van een Mercedes-Benz die de geactiveerde app Ask Mercedes op het stuurwiel richt. Met behulp van augmented reality markers wordt de werking van de functietoetsen op het stuurwiel in de app uitgelegd.

Met de Ask Mercedes app kunt u gebruikmaken van de augmented reality-functie. Activeer de app en beweeg de camera van uw smartphone over de cockpit en middenconsole in uw model. De app herkent alle bedieningselementen en waarschuwingslampjes, en legt de werking daarvan op eenvoudige wijze uit. Op dit moment leverbaar voor de nieuwe E- en S-Klasse. In 2018 volgen verdere modelseries.

Zorg ervoor dat de Ask Mercedes app niet tijdens de rit wordt gebruikt.