Nieuwe Mercedes-Benz Vito:

nog efficiënter, veelzijdiger én veiliger

Eind dit jaar komt de volledig nieuwe Vito op de markt. De mid-size Van met een maximaal toelaatbaar gewicht tussen 2,5 en 3,2 ton zet nieuwe maatstaven op alle fronten. Hij wordt leverbaar als bestelwagen, bestelwagen met dubbele cabine en als Tourer voor personenvervoer.

De nieuwe Vito is een krachtige verschijning. Vorm en functie gaan hand in hand: de goede stroomlijn (Cw-waarde 0,32) is een belangrijke factor als het gaat om optimale prestaties en een gunstig verbruik. Bovenal is de nieuwe Vito een multitalent. Met de ruimste keuze uit carrosserievarianten, laadvermogens, wielbases, lengtes, aandrijving en motoren binnen zijn segment levert hij maatwerk voor elke ondernemer.
Als gesloten bestelwagen is de Vito er met keuze uit drie lengtes – uniek in dit segment. Met voorwielaandrijving heeft hij bovendien het grootste laadvermogen in zijn klasse. De Vito wordt uiteraard ook leverbaar als dubbelcabine. Zo worden de voordelen van een bestelwagen gecombineerd met die van een Tourer. De Vito Tourer is toegesneden op personenvervoer. Er is keuze uit de robuuste BASE-uitvoering en de veelzijdige PRO. Ofwel: van puur functioneel tot stijlvol.

  Interieur: ruim en comfortabel

  Unieke keuzemogelijkheid: vóór-, achter- of vierwielaandrijving

  Twee turbodiesels, vijf vermogenvarianten

  Twee wielbases, drie lengteversies, tot vier gewichtsvarianten

  De kostenbewuste Vito

  Onderstel van topklasse

  Voor de veiligheid: tot acht airbags, nieuwe assistentiesysteme

  De intelligentste vorm van licht