BlueEFFICIENCY: bewust efficiënt, ook voor de toekomst.

Minder brandstof, meer toekomst: onze bestelwagens met BlueEFFICIENCY-technologie.

De Citan met BlueEFFICIENCY-pakket – voor een laag verbruik.

De nieuwe Vito – onovertroffen op het gebied van milieuvriendelijkheid en efficiëntie.

De Sprinter legt de lat nóg hoger. Milieuvriendelijker en zuiniger dan ooit.

[1] Afhankelijk van het model is het BlueEFFICIENCY-pakket standaard of optie. Het BlueEFFICIENCY-pakket is standaard voor de benzinemotor.

[2] BlueEFFICIENCY-pakket alleen mogelijk in combinatie met de optionele uitrustingen 'elektrische ruitbediening voor met comfortbediening aan de bestuurderszijde', 'elektrisch verstelbare buitenspiegels' en 'buitentemperatuurmeter' (standaard bij de Citan Tourer met registratie als personenwagen [M1]).

[3] Niet leverbaar voor modellen met een verhoogd laadvermogen.

[4] Gemeten voor de Citan Gesloten bestelwagen, carrosserielengte lang (A2), toegestaan totaalgewicht 1950 kg, 108 CDI- en 109 CDI-motor, met BlueEFFICIENCY-pakket.

[5] Bij de Vito 116 CDI, carrosserielengte lang, met BlueEFFICIENCY-pakket, standaard handgeschakelde versnellingsbak en registratie als bestelwagen. CO2-emissie: 149 g/km.

[6] Bij de Vito Tourer 116 CDI, carrosserielengte lang, met BlueEFFICIENCY-pakket, standaard handgeschakelde versnellingsbak en registratie als personenwagen. brandstofverbruik, gecombineerd: 5,7 l/100 km; CO2-emissie: 149 g/km.

[7] Het BlueEFFICIENCY-pakket is als optie leverbaar voor de Vito Gesloten bestelwagen, Dubbelcabine en Tourer. In combinatie met de motoruitvoering van 140 kW en 7G-TRONIC PLUS automatische transmissie behoort het BlueEFFICIENCY-pakket tot de standaarduitrusting. In combinatie met automatische transmissie en registratie als personenwagen is het pakket eveneens standaard.

[8] Niet in combinatie met benzinemotor.

[9] Neem contact op met uw Mercedes-Benz dealer voor meer informatie over de beschikbaarheid van het BlueEFFICIENCY-pakket met 7G-TRONIC PLUS automatische transmissie voor speciale Sprinter modellen.

[10] Af fabriek zijn schakelindicatie, accumanagement en optimalisering van het motormanagement standaard; alle overige onderdelen zijn opties.

[11] Niet in combinatie met vierwielaandrijving.

[12] Voor de Gesloten bestelwagen en Combi met een GVW van 3,0 of 3,5 ton en CDI-motor OM 651 als aanvulling op het BlueEFFICIENCY-pakket leverbaar. In combinatie met het BlueEFFICIENCY-pakket plus kan niet met een aanhangwagen worden gereden.

[13] Bij de Sprinter 213/313 CDI en BlueTEC met carrosserielengte middellang, hoog dak, BlueEFFICIENCY-pakket plus, standaard handgeschakelde versnellingsbak en registratie als personenwagen (er kan niet met een aanhangwagen worden gereden).

Brochure aanvragen

Wij sturen u graag de door u gewenste brochure en prijslijst toe.