Mercedes-Benz Global Training

Global Training Nederland B.V. (GTNL) is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Daimler organisatie.

GTNL verzorgt in opdracht van Mercedes-Benz Nederland B.V. de opleidingen voor de dealerorganisaties van Mercedes-Benz en smart. Daarnaast wordt er getraind voor EvoBus Nederland B.V., fleetowners en chauffeurs.

Bij GTNL houden wij ons bezig met het complete traject van adviseren, ontwikkelen, organiseren en uitvoeren tot aan het evalueren van trainingen. De technische-, product- en chauffeurs trainingen worden voornamelijk door eigen trainers gegeven. Voor de overige trainingen wordt er nauw samengewerkt met een selectief aantal externe trainingsbureaus.

Wij ondersteunen onze klanten bij het bereiken van hun doelstellingen door te helpen om efficiënter en effectiever te werken het geen wordt bereikt door het competentieniveau van cursisten en hun direct leidinggevenden te verhogen.

Voor het uitvoeren van trainingen heeft GTNL de beschikking over een trainingslocatie in Nijkerk. Op deze locatie beschikt GTNL over een theorielokaal, een ICT lokaal en zeven gecombineerde theorie/praktijk lokalen. Bij GTNL is er sprake van een 'hands on' filosofie. Dit betekent voor ons dat de trainingen een mix zijn tussen theorie en praktijk. Naast kennis en inzicht wordt vooral aandacht besteed aan vaardigheden.

Middels onderstaande links is een overzicht op te vragen van de opleidingsprogramma’s zoals deze aangeboden wordt aan de dealerorganisatie. Specifiek voor bedrijven buiten de dealerorganisatie zijn trainingen (door)ontwikkeld. Ook van deze trainingen is een overzicht gegeven.

Computer Based Training (CBT) maakt onderdeel uit van het opleidingsprogramma. CBT's zijn te bestellen via de link onderaan deze pagina.

Contact

Global Training Nederland B.V.
Nijverheidsstraat 55
3861 RJ Nijkerk
Phone +31 (0)33 247-3207

MEER INFORMATIE