Mercedes-Benz Servicepakketten.

Neem vanaf het begin het zekere voor het onzekere met Mercedes-Benz Servicepakketten.

Of u nu in het bezit bent van een of meerdere Mercedes-Benz bedrijfswagens, met onze Mercedes-Benz Servicepakketten komt u niet voor onverwachte onderhouds- of reparatiekosten te staan. U kunt onderhouds- en reparatiewerkzaamheden ver van tevoren inplannen, zodat u zich vervolgens volledig op uw kerntaken kunt concentreren.

Stel zelf uw servicecontract samen - we bieden u uitstekende voorwaarden die speciaal op uw wensen en situatie zijn afgestemd. Met onze Mercedes-Benz Servicepakketten hebt u financiële zekerheid: u betaalt maandelijks slechts een klein bedrag, gebaseerd op het voertuigtype, de looptijd en de verwachte kilometrage.*

Het servicecontract onderscheidt zich door zijn gunstige prijs en zorgt ook voor waardebehoud van uw truck. Of u nu van plan bent zo lang mogelijk in uw truck te rijden of uw truck op een gegeven moment door te verkopen, u kunt altijd vertrouwen op de kwaliteit van Mercedes-Benz. Alle werkzaamheden die onder het servicepakket vallen, worden uitsluitend verricht door erkende vakmensen die alleen werken met Mercedes-Benz originele onderdelen.

Neem het zekere voor het onzekere met Mercedes-Benz Servicepakketten.

Met onze Mercedes-Benz Servicepakketten bieden we u een groot aantal services voor uw truck. Dankzij een pakket dat speciaal op uw wensen en situatie is afgestemd, komt u nooit voor verrassingen te staan. U profiteert in heel Europa van services met de kwaliteit van Mercedes-Benz zonder dat u daarvoor over contanten hoeft te beschikken.

Het is mogelijk uw eigen pakket samen te stellen en de dekking precies op uw persoonlijke situatie af te stemmen. Ons meest omvangrijke pakket is Mercedes-Benz Complete.

Zo bent u ervan verzekerd dat uw truck altijd in topconditie verkeert. Mercedes-Benz Complete dekt onder meer het volgende:

  • Verlenging van de garantie van de fabrikant voor de aandrijflijn en een groot aantal andere onderdelen
  • Alle onderhoudswerkzaamheden conform de voorschriften van de fabrikant
  • Alle reparatiewerkzaamheden, inclusief slijtageonderdelen

* Conform de voorwaarden van de Mercedes-Benz Servicepakketten.