Professioneel onderhoudsbeheer.

Zowel uw wagenpark als uw zaak blijven in beweging.

Het professionele onderhoudsbeheer zorgt ervoor dat de voertuigen in uw bedrijf niet onnodig werkloos stilstaan. Met behulp van de modernste communicatiemiddelen helpen wij u bij het plannen van de onderhoudswerkzaamheden voor uw beproefde Actros of uw nieuwe Actros, Arocs of Antos met FleetBoard.
Desgewenst ontvangt uw Mercedes-Benz servicepartner via de FleetBoard-dienst ‘Service’ alle relevante onderhouds- en slijtagegegevens. Aan de hand van deze informatie stelt uw Mercedes-Benz servicepartner dan een geoptimaliseerde onderhoudsplanning op. Dat is voordelig voor u, want noodzakelijke werkzaamheden kunnen worden gebundeld en de afspraken daarvoor kunnen tijdig worden gepland. U krijgt van het serviceonthaal van Mercedes-Benz degelijke informatie over prijs en termijn, zonder dat u uw voertuig naar de werkplaats moet brengen. Zo kunt u zich op uw kernactiviteit concentreren en beperkt u de stilstandtijden en de kosten door maximale benutting van uw vrachtwagens.

Goed om weten: Er worden uitsluitend gegevens geregistreerd, die nodig zijn voor het identificeren van het voertuig en voor de onderhoudsplanning (VIN, km-stand, onderhoudsprognose, slijtagegegevens van de remmen, controleafspraken enz.). Er worden geen gegevens geregistreerd met informatie over de bestuurder, rijtijden, rijstijl, positie of route/lading van het voertuig. De gegevens worden volledig gewist nadat het onderhoud is uitgevoerd, en worden niet aan derden doorgegeven.

MEER INFORMATIE