De Perfecte Service

De Perfecte Service van Mercedes-Benz Trucks

Mee met verandering
De transportwereld verandert snel. Vervoerders worden steeds meer logistiek dienstverleners. Daarbij is tijd geld; stilstaan kan men zich niet meer veroorloven. Als truckleverancier gaan wij uiteraard mee in die veranderingen. Wij blijven onze trucks én onze service afstemmen op de wensen van onze truckklanten. Alles om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen blijven rijden.

Klantbeloften
Afgelopen jaren hebben wij daarom uitgebreid onderzoek gedaan onder onze klanten. Wat vinden zij belangrijk in hun relatie met de Mercedes-Benz truckdealer? Wat waarderen zij? Waar zien zij verbeterpunten? De uitkomst van dit onderzoek vormde de basis voor zes heldere klantbeloften. Beloften die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. Die ervoor zorgen dat ze kunnen blijven rijden. En zo snel mogelijk weer op weg zijn, mochten ze onverhoopt toch een keertje stil komen te staan.

De Perfecte Service
Om deze klantbeloften ook daadwerkelijk in praktijk te kunnen brengen, hebben we de afgelopen maanden onze interne processen verbeterd en al onze truckmedewerkers – van receptioniste tot manager – getraind. Nu is het tijd om onze klanten kennis te laten maken met De Perfecte Service van Mercedes-Benz Trucks. Want de beste trucks verdienen De Perfecte Service. Kijk op deperfecteservice.nl voor onze zes klantbeloften en wat u precies van ons mag verwachten.