Service voor uw truck

Wij leggen de basis voor een goede samenwerking

Wij zijn verantwoordelijk voor het wereldwijde aanbod van diensten en onderdelen voor Mercedes-Benz vrachtwagens en zorgen er met een uitgebreide waaier van diensten en onze Mercedes-Benz originele onderdelen voor dat uw voertuig optimaal wordt onderhouden en gerepareerd. Voor ons is het belangrijk dat u met uw vrachtwagen mobiel bent of het zo snel mogelijk weer wordt. Want uw mobiliteit is ons doel.

Wij weten dat snelheid voor u en uw bedrijf belangrijk is, en daarom krijgt u bij Mercedes-Benz snel een afspraak voor reparaties of andere werkzaamheden.
Een wereldwijd sluitend net van ongeveer 1800 Mercedes-Benz servicepunten voor vrachtwagens staat tot uw beschikking, met op uw behoeften afgestemde openingstijden : tot 22 uur, tot 24 uur of zelfs de klok rond!
Uitgebreide onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voeren wij voor u uit, en dan nog het best net wanneer uw voertuig niet wordt gebruikt. Zo zorgen wij ervoor dat uw vrachtwagen minder lang stilstaat, om de rendabiliteit van uw bedrijf te verhogen.

Ons werkplaatspersoneel is dankzij regelmatige opleidingen steeds op de hoogte van de nieuwste voertuigtechnologie. Deze competentie is voordelig voor u – ook bij een onverwacht defect, waarbij de medewerkers van onze Service 24h u zo snel mogelijk weer op weg helpen.

Dat alles vormt de basis voor een goede en langdurige samenwerking met wederzijds vertrouwen. Onderhoud, reparatie of Service 24h – wij staan voor u klaar – altijd – waar u ons ook nodig hebt!