Niet alleen maar rendabel. De Actros.

Comfort. Met in totaal elf cabinevarianten zorgt de Actros bij elk gebruik in het internationaal transport voor uitstekende oplossingen op het gebied van werken, wonen en slapen. Naast de lichte, vriendelijke sfeer en de duidelijke scheiding tussen werkplek en woongedeelte zorgen bijvoorbeeld een stahoogte van 2,13 m, veel bewegingsvrijheid, royale opbergruimtes en comfortabele bedden voor optimaal werk-, woon- en slaapcomfort.

De hoge efficiëntie van de Actros berust op verschillende factoren. Zo is dankzij de gebruikte technieken het brandstofverbruik uitzonderlijk laag, terwijl met uitgebreide servicepakketten het rendement en de beschikbaarheid van het voertuig verder kunnen worden verhoogd. Daarnaast kunnen op elkaar afgestemde services als FleetBoard en CharterWay bijdragen aan lagere verbruikskosten. Chauffeurstrainingen en de MercedesServiceCard leveren eveneens een bijdrage. Last but not least speelt ook de terugkoopregeling van TruckStore een belangrijke rol.

Rijeigenschappen. Voor een ongeëvenaard goed rijgevoel hebben we de Actros voorzien van een innovatieve achterasgeleiding bij 4 x 2-modellen, een nauwkeurige besturing en een breed, stijf chassis. De spontaan reagerende motoren zijn leverbaar in achttien vermogensklassen tot 460 kW en ondersteunen in combinatie met de automatische transmissie Mercedes PowerShift 3 zuinig rijplezier.

Branchespecifieke modellen. Als een hoog laadvermogen belangrijk is, vormt de Actros Loader de juiste keuze. Voor gebruik waarbij het om volume gaat, vormt de Actros Volumer dé oplossing.