Zwaar transport licht gemaakt.

De Actros SLT.

De Actros SLT (tot 250 ton) is speciaal ontwikkeld en gebouwd voor het vervoer van uitzonderlijk zware en grote ladingen. Dat niet alleen: de Actros SLT stelt de norm op het gebied van comfort, prestatievermogen en flexibiliteit. Op het eerste gezicht, tijdens de rit en in de pauze: met de GigaSpace- en de BigSpace-cabine krijgt u precies het werk- en wooncomfort dat u bij zwaartransport nodig hebt.

Met zijn krachtige, betrouwbare Euro VI-motoren, de automatische transmissie Mercedes PowerShift 3 en de Turbo-Retarder-Koppeling* beschikt de Actros over een sterke, uiterst belastbare aandrijving die precies het vermogen genereert dat in de praktijk van het zwaartransport wordt geëist. En om ervoor te zorgen dat u dit vermogen ook op betrouwbare wijze kunt inzetten, hebben we de Actros SLT voorzien van een uitzonderlijk robuuste onderstel-, vering- en chassisconstructie, die de geleverde kracht ook bij maximale belading precies op het wegdek overdraagt.

Voor maximale flexibiliteit en optimale afstemming op de inzet zorgen de uitgebreide uitrustings- en uitvoeringsmogelijkheden, zodat voor elke inzet een perfect geconfigureerd voertuig kan worden aangeboden. Zwaartransport licht gemaakt. De Actros SLT.

* Optie.