Opbouw & ombouw.

Mercedes-Benz – een sterke partner voor opbouw en ombouw.

Mercedes-Benz Lkw produziert Sattelzugmaschinen, Komplettfahrzeuge sowie Fahrgestelle als Basis für Ihre kundenindividuelle Lösung, die von Aufbauherstellern oder Umbaufirmen realisiert werden. Deze opbouwsystemen gaan van laadbakken en huiven (overkappingen?) tot hightech-systemen zoals betonpompen, boortoestellen of zendvoertuigen. Het is onze ambitie om voor alle mogelijke wensen van de klant en alle speciale opbouwsystemen de ideale voertuigbasis voor uw toepassing ter beschikking te stellen, ofwel rechtstreeks uit onze vrachtwagenfabriek in Wörth, ofwel via onze ombouwspecialist Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks.

De onderlinge samenwerking en regelmatige communicatie tussen Mercedes-Benz en de sector van opbouwfabrikanten levert daarbij een essentiële bijdrage tot het succes van uw bedrijf.
Voor opbouwfabrikanten is Mercedes-Benz Trucks de referentie in samenwerking. Wij werken met u samen om onze gemeenschappelijke klanten met de best mogelijke oplossing te ondersteunen. Hiervoor bestaan verschillende vormen van samenwerking en coöperatie, afgestemd op de behoeften van de markt.