Geeft doorslaggevende waarden nog meer nadruk

Op het eerste gezicht en na vele duizenden kilometers.

De nieuwe Atego overtuigt in elk opzicht. Omdat deze niet alleen de uitmuntende eigenschappen van zijn voorganger in zich draagt, maar deze sterke punten ook verder uitbouwt.

Hierbij behoren bijvoorbeeld de hoge kwaliteit, de grote betrouwbaarheid en de duurzame constructie. Bovendien zorgen de vele nieuwe uitrustingen en technische maatregelen ervoor dat u met de nieuwe Atego ook op het gebied van efficiëntie en gebruik een truck tot uw beschikking hebt die in de boekhouding net zo overtuigt als in het dagelijkse gebruik. Daarnaast is de nieuwe Atego nu nog opbouwvriendelijker en milieuvriendelijker. Al deze pluspunten onderstrepen de waarde van de nieuwe Atego en maken van deze truck de eerste keus in het lichte distributietransport.

Een goed voorbeeld hiervan wordt gevormd door de nieuwe, baanbrekende en uiterst zuinige vier- en zescilinder lijnmotoren. Want met deze motoren voldoet u nu al op bijzonder rendabele wijze aan de in 2014 van kracht wordende emissienorm Euro VI. Tot de andere kenmerken die de Atego duidelijk onderscheiden, behoren ook de standaard automatische transmissie Mercedes PowerShift 3, een uitermate soeverein rijgedrag en de als optie leverbare aantrekkelijke aluminium velgen. Daarnaast onderstreept het nieuw ontworpen interieurdesign de meerwaarde. Bijvoorbeeld met de nieuw vormgegeven en ergonomisch ingerichte werkplek voor de chauffeur, die in drie verschillende cockpituitvoeringen leverbaar is. Uitrustingen als het met leder beklede stuurwiel (optie) en de als optie leverbare luchtgeveerde comfortstoel dragen ook hun steentje bij. U merkt dat u met de nieuwe Atego beschikt over een truck voor het lichte distributietransport die op al uw wensen inspeelt. Een truck die er op beslissende wijze toe kan bijdragen dat u winstgevender in het distributietransport onderweg bent. Stap gerust in!