Op maat gesneden voor gebruik in licht distributietransport

Dankzij de nieuw vormgegeven werkplek voor de chauffeur, met meer ergonomie en werkcomfort, bent u goed uitgerust voor het werk in het lichte distributietransport. Wat verder overtuigt zijn de standaard nieuwe, krachtige Euro VI-motoren, de automatische transmissie Mercedes PowerShift 3 en het soevereine, veilige rijgedrag.

Met de nieuwe Atego is een nieuwe generatie trucks met veel nieuwe uitrustingen beschikbaar. Hiermee wordt het werk in het distributietransport lichter.

Cabine, uitrustingen

De nieuwe cabines geven de Atego niet alleen een uniek uiterlijk, maar overtuigen ook met een indrukwekkende uitrusting binnenin. De Atego is leverbaar met drie verschillende cockpitvarianten die in combinatie met het nieuwe combi-instrument, het nieuwe multifunctionele stuurwiel en de comfortabele stoelen voor veel rij- en werkcomfort zorgen. Alle bedieningselementen en opbergvakken zijn ergonomisch ingedeeld, waardoor u comfortabel kunt werken.

Motoren, transmissies

Ook tijdens het rijden wordt het direct duidelijk: de vele nieuwe pluspunten van de Atego zijn tijdens het gebruik direct merkbaar. Tot deze pluspunten behoren onder andere de nieuwe stuurinrichting, de nieuw ontwikkelde achterasgeleiding, de standaard Mercedes PowerShift 3 en de zuinige vier- en zescilinder lijnmotoren die een hoger vermogen koppelen aan een lager brandstofverbruik.

Rijcomfort, opbouwvriendelijkheid

Omdat de eisen aan het werken met een voertuig in de bouw heel divers zijn, laat de nieuwe Atego ook op het gebied van opbouwvriendelijkheid niets te wensen over. Dit begint al bij de meest uiteenlopende voorbereidingen af fabriek en loopt door tot de optionele manschappencabine. Alles bij elkaar genomen bent u met de nieuwe Atego beter op het dagelijkse gebruik in de bouw voorbereid dan ooit tevoren. Nu en in de toekomst.