Services & diensten

De nieuwe klasse in service

Om ervoor te zorgen dat alles naar wens loopt, staan we u terzijde met onze maatgesneden services.

Service betekent bij ons vooral dat we u bij het behalen van uw dagelijkse doelstellingen in het internationaal transport daadkrachtig ondersteunen. In heel Europa, 24 uur per dag. En bijzonder rendabel. Concreet hebt u daarbij de keuze uit diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld ons dichte, in heel Europa vertakte, netwerk van werkplaatsen, de efficiënte logistiek met dertien Europese onderdelencentra en de beproefde Mercedes-Benz Service24h met telediagnose. De telematicaoplossing FleetBoard®, de mobiliteitsservice en aantrekkelijke lease-, financierings- en verzekeringsoplossingen van Mercedes-Benz CharterWay zijn eveneens belangrijke bouwstenen waarmee u rendabel onderweg bent en die bovendien op de eisen van uw wagenpark kunnen worden afgestemd.

Verder mogen we ook de MercedesServiceCard en de Mercedes-Benz chauffeurstraining* niet vergeten. Bij laatstgenoemde training wordt chauffeurs een brandstofbesparende, rendabele en veilige rijstijl bijgebracht. Dit verhoogt het rendement van uw chauffeurs en daarmee ook van uw onderneming.

Met TruckStore staat nog een andere service tot uw beschikking, die aan de allerhoogste eisen voldoet. Deze ambitie wordt overigens ook door het uitgebreide accessoireprogramma voor de nieuwe Antos waargemaakt. Zoals u ziet doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich volledig op uw gemak voelt in de nieuwe Antos, mobiel blijft en vooral rendabel onderweg bent.

*Een BlueEfficiency Power-service.

Advies inwinnen, testritten maken, tweedehandswagen kopen

In het branche-informatiecentrum in Wörth kunt u zich uitvoerig laten adviseren en een proefrit maken met circa 180 volledig uitgebouwde voertuigen. Zo kunt u verschillende trucks testen, vergelijken en uw verder laten informeren over onze uitgebreide dienstverlening.

Met TruckStore, de Partner voor tweedehands voertuigen van Mercedes-Benz, beschikt u over een andere sterke steunpilaar van ons dienstenaanbod, dat aan de hoogste eisen beantwoordt. Een ambitie die trouwens ook in elk opzicht geldt voor het uitgebreide accessoireprogramma van de nieuwe Antos. U merkt dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zich in de nieuwe Antos optimaal thuis voelt, dat u mobiel blijft en steeds bijzonder voordelig onderweg bent.