Laadvermogen

Twee echte specialisten

Met de nieuwe Antos rijdt u in het zware distributietransport rendabeler dan ooit.

De Antos Loader en de Antos Volumer zijn speciaal ontwikkeld om dit waar te maken bij transporten waar laadvermogen en volume allesbepalend zijn. Voor bijzondere werkzaamheden zijn per slot van rekening bijzondere hulpmiddelen nodig. En deze trucks zijn bijzonder!

Bij de nieuwe Antos Loader zijn alle mogelijkheden om te besparen op het eigengewicht onderzocht en, waar technisch zinvol, consequent benut. Dit heeft geleid tot trekkers en bakwagens die tot de lichtste in het zware distributietransport behoren en daardoor een optimaal laadvermogen hebben. Af fabriek. Met krachtige, zuinige Euro VI-motoren en perfect op de inzet afgestemde cabines, zonder dat dit ten koste gaat van het hoge veiligheidsniveau.

Met de Antos Volumer kan het transport nóg rendabeler plaatsvinden. Als specialisten in het volumetransport, overtuigen de bakwagens met hun lage chassishoogte, terwijl de trekkers over een lage koppelhoogte beschikken. In de praktijk betekent dit een vrije laadhoogte van 3 m. Niet alleen het grote laadvolume, maar ook de brandstofbesparende aandrijflijnconfiguraties en de grotere tankinhoud dragen bij aan het rendement van de nieuwe Antos Volumer. Voor meer informatie kunt u het best contact opnemen met uw Mercedes-Benz dealer.