Zwaar distributietransport kan niet gemakkelijker zijn. De Antos van 18 tot 26 ton.

Voor het distributietransport gelden heel eigen wetten.

De Antos is speciaal ontwikkeld voor het distributietransport vanaf 18 ton om u optimaal te ondersteunen bij bijvoorbeeld het levensmiddelentransport, koeltransport, vloeistof- en silotransport. Een groot assortiment cabine­varianten biedt uitstekende voorwaarden om aan vrijwel elke vereiste met betrekking tot opbouwlengte, laadvermogen, ruimte en overzicht te voldoen. Bovendien zorgt de ergonomische werkplek met de comfortabele stoelen, het multifunctionele stuurwiel en het uitstekend afleesbare combi-instrument voor een gemakkelijke en precieze bediening. De standaard automatische transmissie Mercedes PowerShift 3, de soepel reagerende Euro VI-motoren, de optimaal op de inzet afgestemde transmissie-/ascombinaties en het fijn afgestelde onderstel leveren een soeverein rijgevoel op.

Branchespecifieke modellen.

Voor het rendabele transport in branches waar het op laadvermogen en volume aankomt, kunt u beschikken over de Antos Loader en de Antos Volumer. De Antos Loader is afgestemd op het laadvermogen - af fabriek kan hierin meer worden vervoerd, of dat nu graan of gas is.

De Antos Volumer is afgestemd op grote volumes - dus bijvoorbeeld voor toeleveringen aan de autmobielindustrie of voor het efficiënte transport van witgoed als koelkasten en wasmachines.

Stap in en maak kennis met dé Mercedes-Benz voor het distributietransport.