Opbouwrichtlijnen

Wat wacht er op mij?

Meer dan 1,1 miljoen gegevens, 2D-tekeningen en 3D-gegevens van meer dan 25.000 voertuigen van Mercedes-Benz zijn voor u de klok rond en wereldwijd beschikbaar op onze portaalsite van opbouwfabrikanten. Talrijke toepassingen en inlichtingen versnellen bovendien de afhandeling van uw opdracht of productcommercialisatie.

Bij de informatie biedt de portaalsite u de mogelijkheid uw bedrijfs- en contactgegevens voor onze verkooporganisatie beschikbaar te stellen en van de talrijke samenwerkingsmodellen gebruik te maken. Voor het dagelijks werk beschikt u over de drie centrale werkdomeinen "Informatie", "Samenwerking" en "Mijn portaalsite", die we kort willen toelichten.

Informatie: alles op verzoek

Welke voertuiggegevens hebt u nodig? Hier vindt u alle informatie. Met het nieuwe design en de intuïtieve begeleiding vindt u bijzonder snel de gewenste informatie.

Samenwerking: een succes

Informatie aanbieden, ophalen en aanwenden. Dit domein vormt het levendige platform voor onze gemeenschappelijke activiteiten. Hier bieden de beide partners informatie en gegevens aan - en daar hebben de beide partijen voordeel bij.

Mijn portaal: volledig individueel

Dit domein biedt de mogelijkheid om de portaalsite van opbouwfabrikanten geheel naar eigen wens in te richten. U kiest welke informatie of nieuwigheden met welke filters voor u snel beschikbaar moeten zijn.

FURTHER BENEFITS