Hoge kwaliteit, uitmuntende betrouwbaarheid en efficiëntie

Op het eerste gezicht – maar ook na duizenden kilometers, overtuigt de nieuwe Atego in elk opzicht. Omdat hij niet alleen uitmuntende eigenschappen van zijn voorganger in zich draagt, maar deze pluspunten ook verder uitbouwt.

Het langdurige waardebehoud van de nieuwe Atego blijkt onder meer uit zijn hoge kwaliteit, uitmuntende betrouwbaarheid en lange levensduur. Bovendien zorgen de vele nieuwe uitrustingen en technische maatregelen ervoor dat u met de nieuwe Atego ook op het gebied van efficiëntie en gebruik een truck tot uw beschikking hebt die in de boekhouding net zo overtuigt als op de bouwplaats. Daarnaast is de nieuwe Atego nu nog opbouwvriendelijker en milieuvriendelijker. Al deze pluspunten onderstrepen de waarde van de nieuwe Atego en maken van deze modelserie de eerste keus in de bouw.

Dat merkt u bijvoorbeeld aan de nieuwe, geavanceerde en bijzonder zuinige vier- en zescilinderlijnmotoren. Met deze motoren voldoet de nieuwe Atego namelijk nu al ruimschoots aan de emissienorm Euro VI, die in 2014 van kracht wordt. De standaard automatische transmissie Mercedes PowerShift 3, de nieuwe ergonomische werkplek voor de chauffeur en het soevereine rijgedrag zijn andere onderscheidende kenmerken. Daarnaast onderstreept het nieuwe exterieur- en interieurdesign de hoge kwaliteitsindruk. U ziet het: met de nieuwe Atego doet een echte professional voor de bouw zijn intrede, die in de dagelijkse praktijk niets te wensen overlaat en er op doorslaggevende wijze aan kan bijdragen dat u in de bouw nog rendabeler onderweg bent. Stap in!