Actuele thema's

Kalendermotief maand januari

Nachtdienst

Terwijl iedereen slaapt, zorgen enkele mensen ervoor dat ons dagelijks leven perfect functioneert.

Mercedes-Benz eert deze helden van de nacht met een unieke kalender. Op 12 fascinerende foto's tonen wij de harde omstandigheden van de nachtarbeiders – en de voertuigen die hen bij hun taken ondersteunen.

Leeg geveegde straten, weer en wind, een diepzwarte hemel en flitsende koplamplichten – de nacht levert bij elk motief een heel bijzondere sfeer. Wij proberen deze sfeer te vangen en werpen licht op een wereld die voor de meeste mensen verborgen blijft.

De bedrijfswagenkalender 2014 als screensaver

De bedrijfswagenkalender 2014 is net als vorig jaar ook als screensaver verkrijgbaar. Hij geeft elk van de twaalf zwartwitfoto's weer als een diashow, maar kan ook zo worden ingesteld dat steeds de actuele maandfoto of alleen uw lievelingsfoto wordt getoond. Naast de gewone functionaliteit van een screensaver beschikt de kalender 2014 in de pc-versie ook over een afsprakenkalender. Hiermee kunt u uw privé- of beroepsafspraken opslaan, bewerken en weergeven. Om de afsprakenweergave te openen kan de screensaver met een klik op het icoon van de kalender op het bureaublad worden geopend. De afspraak kan dan op de gewenste dag in de week- of maandweergave worden aangeklikt.

Zo werkt het:

Pc: na dubbelklikken op het vooraf als ZIP-bestand gedownloade EXE-bestand wordt een wizard gestart, die u stap voor stap door de installatie leidt. Na een geslaagde installatie is de screensaver actief.

MAC: bestand downloaden, dubbelklikken op het icoon en dan de aanwijzingen volgen. De screensaver wordt automatisch geactiveerd.