De nieuwe kracht voor uw onderneming

In het bouwverkeer gaat het er niet alleen om enorme kracht op te bouwen, maar ook de beschikbare kracht in elke situatie op de weg te krijgen. De Arocs doet allebei zonder probleem. Dag in, dag uit. Ongeacht de toepassing in het bouwverkeer.

De nieuwe Arocs is elke rijsituatie de baas. Omdat we hem standaard hebben uitgerust met robuuste, krachtige Euro VI-motoren, de doorontwikkelde standaard automatische transmissie Mercedes PowerShift 3 en een nieuwe, unieke verings- en chassisconstructie.

Alle aandrijfcomponenten worden exclusief bij Mercedes-Benz geproduceerd en zijn afgestemd op de speciale vereisten van het bouwverkeer. De intelligente regeling van de aandrijfcomponenten, het hoge motorkoppel en de bijzonder snelle schakeltijden van de Mercedes PowerShift 3 zorgen ervoor dat er meer kracht beschikbaar is dan ooit.

Voor een optimale tractie en uitstekende besturing vormen aandrijving, onderstel, vering en chassis een exact op elkaar afgestemd geheel, dat de Arocs geschikt maakt voor elke inzet op de weg, op de bouwplaats of in zwaar terrein.

Kortom: doordat aandrijving en dragende constructie exact op elkaar zijn afgestemd, wordt het enorme motorvermogen van de Arocs optimaal op de weg overgebracht en kan het altijd gericht worden ingezet.