Topkrachten voor piekbelastingen

De Arocs Loader en de Arocs Grounder

Branchespecifieke modellen

Met de nieuwe Arocs wordt het bouwverkeer efficiënter dan ooit. Om deze claim te kunnen staven bij toepassingen waar het gaat om laadvermogen als bijvoorbeeld kipwagens of betonmixers en onder zware omstandigheden, hebben we de Arocs Loader* en de Arocs Grounder* ontwikkeld.

* Sommige modellen onder voorbehoud vanaf juli 2013 leverbaar.

Voor transport waarbij het gaat om laadvermogen

Bij de nieuwe Arocs Loader zijn alle mogelijkheden om te besparen op het eigengewicht onderzocht en, waar technisch zinvol, consequent benut. Dit heeft onder andere geleid tot bouwvoertuigen die tot de lichtste in het bouwverkeer behoren maar wel de top in laadvermogen vertegenwoordigen. Dat betaalt zich vanaf de allereerste dag uit.

Voor transport waarbij het gaat om hoge belastbaarheid

De Arocs Grounder is bestemd voor extreme inzet onder zware omstandigheden. Met andere woorden: door talloze technische maatregelen is de truck nóg robuuster met een bijzonder hoge stabiliteit en belastbaarheid.

Al met al hebt u met de Arocs Loader en de Arocs Grounder de beschikking over twee topkrachten, die de efficiëntie in het bouwverkeer kunnen verhogen. Voor meer informatie en een volledig op uw wensen afgestemde configuratie kunt u contact opnemen met uw Mercedes-Benz dealer.