Efficiënter rijden. Efficiënter bouwen.

Bij de ontwikkeling en constructie van de Arocs zijn vele technische maatregelen doorgevoerd, met slechts één doel voor ogen: meer efficiëntie. Dat vertaalt zich in een lager verbruik en lagere kosten. Meteen vanaf de eerste dag. En voor de rest van de gebruiksduur.

Met de Arocs wordt het bouwverkeer efficiënter dan ooit. Want de Arocs bespaart daar waar het telt: in het verbruik. Een belangrijke factor hierbij is de automatische transmissie Mercedes PowerShift 3, die standaard op de Arocs wordt geleverd. Maar de efficiëntie van de Arocs begint al veel eerder. Bij de krachtige Euro VI-motoren die niet alleen merkbaar minder brandstof verbruiken, maar ook een aanzienlijk langere levensduur hebben. Zuinige nevenverbruikers, uitgekiende aerodynamica en een lage rolweerstand dragen ook bij aan de lage brandstofkosten.

Daarnaast spelen ook het standaard geleverde FleetBoard® EcoSupport en de als optie leverbare FleetBoard®-inzetanalyse een belangrijke rol bij terugdringing van het brandstofverbruik.

Voor lagere totaalkosten hebben we de Arocs voorzien van lange, belastingsafhankelijke onderhoudsintervallen en een reparatie- en onderhoudsvriendelijke constructie. Het rendement van de Arocs wordt verder verbeterd door de langere levensduur van veel componenten en, niet in de laatste plaats, de opbouwvriendelijkheid.

Alles bij elkaar betekent dit dat de Arocs bij elke toepassing in het bouwverkeer zorgt dat u nóg efficiënter en succesvoller onderweg bent. Elke dag. Bij elke inzet.